Ако искате да се разделите с някого, сега е прекрасно време за това

  • 17 февруари 2019 06:35

  • 4440
  • 0
Ако искате да се разделите с някого, сега е прекрасно време за това
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 17:22ч

Все още хората са силно чувствителни, емоционални, лесно обидчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Нужно е да бъдете в спокойна и уютна обстановка. Подходящо време за грижи за семейството и близките хора.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Стомаха е чувствителен и може да се появят болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Луната се движи на празен ход от 16:18ч до 17:22ч. В това време не предприемайте нищо ново и важно.

В 17:22ч Луната преминава в знак Лъв.  Настроението започва да се подобрява и става приповдигнато. Нараства енергийният потенциал. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът.

Продължава 13 лунен ден от 14:14ч на 16 февруари до 15:21ч на 17 февруари.

Може да попаднете на нова информация, да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Вслушайте се в съветите, които другите ви дават, може да са ви полезни.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Могат да се повторят различни ситуации от миналото ви. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях не се чувствате добре, сега е идеалният момент да преустановите отношения.
Всичко, което ви заобикаля ви дава важна информация, която трябва да запомните. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин.

Доминиращ 14 лунен ден от 15:21ч на 17 февруари до 16:35ч на 18 февруари.

Това е най-мощният ден на месеца. Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, с езотерична литература.
Това е време, когато хората искат да кажат много неща, но не смеят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво се опитват да казват. Ако искате да се разделите с някое лице или хора, занимание, задължения - сега е прекрасно време за това. Всичко, което ви пречи, което е в тежест за вас, можете безопасно да премахнете сега от живота си.

Полезна е всякаква физическа работа. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Избягвайте горчиво и сладко, но може солена храна, орехи, бадеми. Подходящо е за сухо гладуване (без течности). Ако се появи стомашно-чревно заболяване, означава, че вървите по грешен път. Уязвима е и ендокринната система, както и кожата. Да не се стискат пъпки, да не се правят манипулации с брадавици, циреи.

Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстригването е добре да се отложи. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Сънища - В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.

Днес е 4 слънчев ден - Ден на активните занимания, но не е подходящ за завършване на стари дела. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на закона.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4440 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини