Денят е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти

  • 09 февруари 2019 06:26

  • 2785
  • 0
Денят е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 03:30чна 11 февруари.

В този период започва да се усещат присъствието на особени сили, които можем да използваме за своите цели. Енергията на Овена прави човек нетърпелив, импулсивен, понякога си мисли, че най-естественият способ на съществуване в това време е “да си бие главата в стената.” В тези дни трудно се търпи наличието на невидими окови. Поражда се желание да се направи всичко о бързо и веднага. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват много и отношенията им стават подобни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.

Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 5 лунен ден от 09:29ч на 8 февруари 09:54ч на 9 февруари.

Доминиращ 6 лунен ден от 09:54ч на 9 февруари до 10:20ч на 10 февруари.

6 лунен ден хармонично се съчетава със съботния ден. Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символи на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Пасивен период. Нещата трябва да стават плавно, без бързане.

Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито добро, нито лошо. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Денят дава възможност на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Секс - Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, да има повече целувки и прегръдки. Много подходящо време за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Сънища – По-добре на никого да не ги разказвате и се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2785 0

Свързани новини

Водещи новини