Астросъветът днес: Изключете скандалите от дневния си ред

  • 18 януари 2019 06:58

  • 2376
  • 0
Астросъветът днес: Изключете скандалите от дневния си ред
© pixabay

Венера образува тригон с Марс – Този аспект е дар за нас. По това време се увеличава шансът за романтични запознанства. Нови любовни импулси, сексуално влечение към другия пол, положително възприемане на околните, стремеж към хармония, към нежност. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят радост в живота на хората.

Меркурий в съвпад с Плутон - Енергиите на този аспект помагат на умствената концентрация. Това е период за разкриване на тайни и разрешаване на загадки. Бъдете внимателни, ако в този момент сте в контакт с властите или хора, от които искате да скриете нещо, за да не се изпуснете. Всяка информация може да се използва като оръжие и манипулация срещу вас. Съхранявайте личната си информация, документи, лични данни, защитете компютрите, файловете си.

Луната е в знак Близнаци до 05:45ч на 19 януари.

Лунната същност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен период околните оказват огромно въздействие. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали. Сега е много благоприятно за литературно творчество. Можете да се откажете от старите си привички.

Намалете емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред.

При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи. При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се правят операции на гърлото, езика и ръцете.

Продължава 13 лунен ден от 13:54ч на 17 януари до 14:39ч на 18 януари.

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена.

Следва 14 лунен ден от 14:39ч на 18 януари до 15:34ч на 19 януари. Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Денят е много удачен и благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Денят на силните, решителни действия.

В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Всяка физическа работа е полезна. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите.

Възможно е някои от вас да изпита тъга, меланхолия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.

Днес е 4 слънчев ден - Добър ден за начало на нови перспективни дела. Ден на активните занимания и на риска. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество. Препоръчват се занимания с физически практики. Удачен ден само за нови начинания, но не е подходящ за завършване на стари дела. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на нуждаещите се.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2376 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини