Символ на деня е рогът на изобилието

  • 06 януари 2019 06:39

  • 1868
  • 0
Символ на деня е рогът на изобилието
© Pixabay

Уран става директен, което може да доведе до много изненади и кардинални промени. Освобождава се енергията на скритите процеси, които са започнали по време на ретроградния цикъл и което води до външно проявление на тези вътрешни промени.

Новолуние в знак Козирог в 03:29ч. Настъпва 1 лунен ден от 03:29ч до 08:06ч на 6 януари.

Едновременно с новолунието ще има частично слънчево затъмнение в 15 ° 25 ' в Козирог в 03:43ч. С него започва нов цикъл на затъмненията по оста Рак-Козирог до 2020 година. Това затъмнение се случва между Сатурн и Плутон и действа свързващо между тях като съвпад. Ще се появят нови теми, ситуации, перспективи, които ще бъдат предвестници на това, което ни очаква през следващите две години. В същото време стари структури ще започнат да губят своето значение, да си отиват. Затова трябва да бъдете много предпазливи и да не бързате с новите проекти, независимо колко обещаващи могат да изглеждат. Не вземайте окончателни решения и не поемайте окончателни ангажименти. Слънчевото затъмнение ще се усети в по-голяма степен от тези, които имат лични планети и важни точки от 11 ° - 20 ° в кардиналните знаци: Козирог, Рак, Овен, Везни.

Луната продължава да е е в знак Козирог до 08:47ч на 7 януари.

Вниманието е насочено повече към материалната и практична страна на въпроса. Ключови думи са точност, срочност, акуратност. Емоциите трудно се изразяват. Неудачно време за признание в любов. Общуването с по-старото поколение е затруднено.

Уязвими са костите, коленете, жлъчен мехур, черен дроб, кожата. Отложете посещението при зъболекар освен, ако не ви е спешен проблема.

2 лунен ден от 08:06ч на 6 януари до 08:50ч на 7 януари.

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо.

Днес е 22 слънчев ден - Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат резки промени в живота. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас.

Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно, от всякакви зависимости. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Прекарайте повече време навън сред хората. Подходящо за нови контакти и запознанства.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1868 0

Свързани новини

Водещи новини