Астропрогнозата за днес: Пазете се от клевети

  • 07 декември 2018 06:24

  • 2256
  • 0
Астропрогнозата за днес: Пазете се от клевети
© Pixabay

На 7 декември Марс е в съвпад с Нептун – за този транзит е характерно потиснат гняв, тайни действия и интриги, измами, трудно контролиране на подсъзнателните желания. Не се учудвайте, ако се почувствате разсеяни, разочаровани от близките и околните или депресирани. Води към сексуални излишества. Задължително трябва да се избягва употребата на алкохол и наркотични вещества. Възможни са измами в бизнеса и търговията. Това е тежък период за епилептиците. Пазете се от клевети. Избягвайте спекулациите!

На 7 декември Меркурий излиза от ретроградност и става директен, което съвпада и с новолунието, след което Луната започва да нараства до 22 декември. Всичко, което сте отлагали досега, вече можете да предприемете. Да планирате нови дела и проекти, да провеждате преговори, да купувате техника и други важни покупки, да правите предложения. Съобразявайте се с курса на Луната.

Луната е в знак Стрелец до 14:03ч на 8 декември.

Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват преливане на кръв и донорски процедури, вадене на зъби.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

30 лунен ден, който започва от 07:30ч и продължава само два часа - до 09:21ч на 7 декември.

В 09:21ч започва новолуние в знак Стрелец – последното за тази година. Мечтайте, планирайте, започнете на чисто. Добро време за нови планове и търсене на нови възможности. Енергията на Стрелеца е щедра и оптимистична. Носи силна мотивация и вдъхновение.

1 лунен ден, който започва от 09:21ч на 7 декември и продължава до 08:29ч на 8 декември.

С новолунието започва първият лунен ден, който е чист ден. Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от само себе си, затова се препоръчва да се правят планове, но да не се започва нищо ново.

За групови занимания и колективна работа не е подходящ деня. Много е добре да се простят всички обиди. Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото могат да се въплътят. Днес те придобиват особена сила.

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща.

От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целия нов лунен месец. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни.

Време за лунна диета, която продължава 24 ч. след момента на новолунието. Може да консумирате мляко, билкова отвара, минерална вода, важното е да е без захар и сол. По това време лунните сили спомагат за изхвърляне на шлаките.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

Не се препоръчва никакво подстригване. Въздържайте се от такова, както и от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности.

Всичко, което мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него.

Благоприятно е да се гледа в пламъка на запалена свещ (или огън). Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов.

Днес е 22 слънчев ден – Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2256 0

Свързани новини

Водещи новини