Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 03 декември 2018 09:52

  • 15859
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

По-важните астро-събития през периода от 3 до 9 декември:

Слънцето и Юпитер в Стрелец ще донесат вдъхновение, а във всички сфери ще се влеят оптимистични нотки.

На 3 декември Слънцето прави квадратура с Марс - Има голяма вероятност от ескалация на конфликти, възникване на аварии, инциденти. Действията ще бъдат управлявани от гнева. Въздържайте се от спорове, скандали и изричане на обидни думи към другите, правене на забележки. Най-неблагоприятно е времето за мъжете, които ще имат доста трудности. Бъдете внимателни зад волана.

На 6 декември Слънцето прави квадратура с Нептун. Бъдете внимателни. Тези дни могат да доведат до психологическа криза, възбуда и изпадане в самозаблуда. Вероятността да бъдете подложени на отрицателно влияние отвън се увеличава, можете да станете жертва на измама, мошеничество. Тайни любовни връзки или измама в любовта. Нежелана бременност. Неправилно отношение към децата може да предизвика семейни проблеми. Някои хора ще бъдат завладени от мания за величие и прекалено самочувствие. Хората са склонни към разсеяност, мечтателност, прекалена употреба на алкохол и наркотични вещества.

На 7 декември Марс е в съвпад с Нептун – за този транзит е характерно потиснат гняв, тайни действия и интриги, измами, трудно контролиране на подсъзнателните желания. Не се учудвайте, ако се почувствате разсеяни, разочаровани от близките и околните или депресирани. Води към сексуални излишества. Задължително трябва да се избягва употребата на алкохол и наркотични вещества. Възможни са измами в бизнеса и търговията. Това е тежък период за епилептиците. Пазете се от клевети. Избягвайте спекулациите!

На 7 декември Меркурий излиза от ретроградност и става директен, което съвпада и с новолунието, след което Луната започва да нараства до 22 декември. Всичко, което сте отлагали досега, вече можете да предприемете. Да планирате нови дела и проекти, да провеждате преговори, да купувате техника и други важни покупки, да правите предложения. Съобразявайте се с курса на Луната.

На 7 декември в 18:03ч започва новолуние в знак Стрелец – последното за тази година. Мечтайте, планирайте, започнете на чисто. Добро време за нови планове и търсене на нови възможности. Енергията на Стрелеца е щедра и оптимистична. Носи силна мотивация и вдъхновение.

Влиянието от тези аспекти не е само на съответната дата, когато се образуват, а обхваща и дните преди и след аспекта. Така че не се отпускайте и бъдете предпазливи.

Луната на празен ход – време, в което не трябва да започвате нищо важно, нищо ново.

03.12.18 20:17 - 03.12.18 21:56
05.12.18 23:54 - 06.12.18 04:50
08.12.18 12:01 - 08.12.18 14:03

Благоприятни дати за подстригване – 4, 8 и 9 декември

Овен – С всеки нов ден ще се приближавате към положителни промени, които Слънцето в Стрелец подготвя за вас. Добър период за подобряване на живота. Тази седмица обещава да бъде изключително ползотворна и щедра за приятни изненади. Трябва да сте стоически спокойни през настоящия период. Резултатите от вашата работа ще надхвърлят очакванията ви. Извънредни обстоятелства ще ви принудят да действате противно на вашите намерения. Това, което се случва, ще предизвика раздразнение у вас. От време на време ще почувствате нуждата да избягате от всичко. В тези моменти се измъкнете и заредете батериите си отново. Имате да решавате стари проблеми в личния си живот, които не трябва да отлагате повече. Ще имате разправия с някого, когото обичате. Дайте си време да се успокоите преди да направите нещо глупаво.

Благоприятни дни – 6, 7, 08 (до 14:00ч)
Неблагоприятни дни – 3, 8(след 14:00ч), 9

Телец – Тази седмица е желателно да работите в енергоспестяващ режим, да не се претоварвате с работа и да се опитате да се отпускате от време на време. Не бива да изисквате от себе си по- голяма делова активност, след като вашата управителка Венера губи сила в знак Скорпион. Перфекционизмът ви ще донесе добри резултати, но ще ви изложи на стрес, затова се препоръчва да не вдигате летвата толкова високо. Грижете се за здравето си, укрепвайте имунната си система, за да не се разболеете преди празниците. Също така не зацикляйте върху дреболиите. Така само ще губите време, без да постигате ефективност. Но през уикенда се препоръчва да се отпуснете в приятна копания или със семейството, за да възстановите енергийните запаси. Силите скоро ще са ви необходими за адаптиране в нови условия.

Благоприятни дни – 8(след 14:00ч), 9
Неблагоприятни дни – 4, 5

Близнаци – През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможността да се проявите като лидери. Заставяйки другите да ви слушат, ще можете да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията ще почакат. Мнозина ще се окажат на кръстопът. Личните проблеми и битовите дела ще ви погълнат. Ако се опитвате да свършите по няколко неща наведнъж, ефективността ви ще бъде ниска. Имайте повече увереност в собствените си способности и най-важното - поддържайте емоционален баланс. В личния живот е желателно да се разрешат всички въпроси по взаимно съгласие, да се намери компромис. Мнозина ще се радват на бурна любов. Някои ще получат подарък, други – признание в любов.

Благоприятни дни – 3
Неблагоприятни дни – 6, 7

Рак – Бъдете внимателни през първата половина на седмицата, тъй като може да има неочаквани конфликти, които е желателно да избегнете. Не бъдете инертни. Някои ще направят крачка напред, но други ще разчитат на старите си постижения и успехи. Вашето умение за творчески подход към ежедневните проблеми ще ви помогне да постигнете успех. Използвайте всяка възможност да бъдете с близките хора - прекарвайте повече време с партньора си, разхождайте се с децата си, отидете на шопинг. Всяка покупка ще бъде успешна. Тази седмица новолунието попада във вашия шести дом – на здравето, работата, домашните любимци. Това, върху което трябва да помислите по-сериозно е преди всичко здравето, което често приемате за даденост. Запитайте се грижите ли се добре за тялото си, каква е вашата диета. Помислете какво можете да промените. Взаимоотношенията в семейството остават конструктивни. Чувството на хармония в дома значително ще подобри самочувствието ви, ще ви върне емоционалната стабилност.

Благоприятни дни – 4, 5
Неблагоприятни дни –8(след 14:00ч), 9

Лъв – Вашият управител Слънцето ще е в силна позиция в знак Стрелец и това ще увеличи амбициите ви, самоувереността ви и не на последно място успехите ви. Късметът също ще е с вас през повечето време. Засилва се вашата проницателност. Недейте да имате големи очаквания, само така ще се радвате на приятните бонуси от съдбата и няма да се разочаровате. През този период избягвайте кардиналните промени, в която и да е сфера на своята дейност. В четвъртък не проявявайте своя характер, бъдете сдържани, тъй като Слънцето ще влезе в двоен аспект с Марс и Нептун, което ще усили вашата импулсивност и може да настъпи объркване. На мястото на идеалната хармония, може да настъпи дискомфорт в отношенията със семейството, приятелите, колегите. Излизайте, общувайте, приемайте покани за срещи. Така се засилва вероятността от неочаквани срещи и интересно стечение на обстоятелствата.

Благоприятни дни – 3, 6, 7
Неблагоприятни дни – 4, 5

Дева – Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се наредят във ваша полза. Работете усърдно и не забравяйте да
доведете всичко докрай. Служителите в сектора на услугите ще имат повече работа. Новолунието тази седмица ви насърчава да анализирате миналото, което винаги и без изключение оказва влияние върху настоящето. В областта на здравето можете да очаквате възможни проблеми, свързани с прекомерния прием на прекалено много мазнини и солени храни. Взаимоотношенията в семейството ще бъдат изградени въз основа на конструктивно сътрудничество. Някои от вас у дома ще имат по-грубо отношение към партньорите си. Най-любвеобилните представители на този знак ще флиртуват по-често. С усилване на страстта, желанието за интимност също ще се увеличи.

Благоприятни дни – 4, 5, 8(след 14:00ч), 9
Неблагоприятни дни – 6, 7

Везни – Освободете се от всичките си амбиции и се опитайте да се държите скромно. Добре е да завършите нещата, които са важни за вас. Работата може да ви отнеме много време, но не забравяйте за дома си - възстановяването на реда и създаването на комфорт в него също е важна задача за вас. Вашата управителка Венера е в слаба позиция и ще поставя пред вас някои ограничения. Възможно е седмицата да премине в очаквания, колебания и трудности по битовите и паричните въпроси. По това време основната опора на Везните ще бъде житейския опит, самодисциплината, позитивно мислене и реалистичния подход към живота. Тези качества ще ви посочат правилния път и ще ви помогнат да видите възможностите за действие. Трябва да
си намерите добра компания, с която да се забавлявате тази седмица, да избягате от скуката и отегчението от работата.

Благоприятни дни – 6, 7, 08 (до 14:00ч)
Неблагоприятни дни – 3, 8(след 14:00ч), 9

Скорпион – Седмицата ви носи стабилност. Никакви съществени промени не ви очакват. Добър момент да въплътите творческите си идеи в живота. С вашата енергия и активност ще можете да укрепите позицията си в професионалната сфера. Общуването с околните няма да протича много гладко, защото ще сте склонни да ги провокирате с поведението и думите си. Брачните отношения ще преживеят период на обновяване на чувствата. Повишаване на сексуалността и потребността от чувствени удоволствия, желанието за романтични преживявания и флирт. Заедно с всички тези чувства, ще нараснат собственическия ви инстинкт, ревността и страстите. Свободните Скорпиони ще са по-склонни към виртуално, отколкото към реално общуване. Дръжте под контрол своето поведение. Благоприятно е за физически натоварвания, фитнес, танци. Най-добрите идеи ще дойдат в момент на уединение.

Благоприятни дни – 8(след 14:00ч), 9
Неблагоприятни дни – 4, 5

Стрелец – През седмицата ще се чувствате бодри, изпълнени със свежи идеи и ясен ум. За да постигнете това, което искате и за да бъдат вашите действия резултативни, постарайте се да съставите план и стриктно се придържайте към него. Само мързелът и недисциплинираността могат да ви попречат на този етап да реализирате своите проекти и планове. Това е моментът да завладее следващата стъпка в кариерата си. По-добре е да запазите плановете и намеренията си в тайна, тогава ще имате повече шансове да ги реализирате. Втората половина на седмицата ще ви направи по-уверени и независими при вземането на решения. Добро време да се погрижите за външния си вид, за начина на обличане и за предприемане на някакви промени. В любовта също ще ви се отвори пътя: приятели ще ви запознаят с атрактивна личност от противоположния пол.

Благоприятни дни – 3
Неблагоприятни дни – 6, 7

Козирог – Началото на декември е време за анализ и планиране, а не за решителни стъпки. Намалете активността в работата и предприемете кратка пауза. Ще можете да си подредите мислите на спокойствие, да търсите отговори и да намерите правилните решения. Този тих преход е много важен за вас. Ще предпочитате уединението и сами ще избягвате светската шумотевица. Предстоящите промени трябва добре да се обмислят внимателно, на спокойствие, да се преценят всички плюсове и минуси. Вие ще бъдете напълно самокритични, което ще има положително въздействие върху вашето лично развитие. На някои ще им се появи шанс да намерят източник на допълнителни доходи. Това е неблагоприятно време за придобиване на нови връзки, но във вече съществуващите - търпението, вниманието и ласките ще направят чудеса.

Благоприятни дни – 4, 5
Неблагоприятни дни –8(след 14:00ч), 9

Водолей – Най-доброто време за привличане на положителни промени, за укрепване на енергията и подобряване на живота. Проявявайте разумна предпазливост и не вярвайте на онези, които ви ласкаят. В четвъртък и петък може да се създаде нехармонична атмосфера около вас. Ще има стълкновение с незначителни трудности, но това само ще усили вашата увереност в себе си и решителността ви. Трябва да организирате работата си по-добре. Ако сте в съзвучие със себе си, нещата ще започнат да се подреждат от само себе си. Желателно е да не влизате в конфликт с началството, а да изберете разумния компромис. Плувайки срещу течението, можете да загубите много сили и да постигнете нулев резултат. През втората половина на седмицата се опитайте да ограничите разходите си. Трябва да се опитате да се отпуснете. Медитацията, йога и мантри ще помогнат да намалите психическия стрес.

Благоприятни дни – 3, 6, 7
Неблагоприятни дни – 4, 5

Риби – Юпитер ще ви поднесе много приятни изненади. Ще преживеете много приятни мигове тази седмица. В самото начало на периода някои от вас ще получат печеливша оферта впрофесионалната сфера. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Ако не се възползвате от новите възможности, късметът може временно да се отклони от вас и тогава ще трябва да се положат много по-сериозни усилия за успех. От вас се изисква повече решителност и смелост в действията. Препоръчва се да се отървете от всичко, което пречи на напредъка ви към целта ви. Не се страхувайте да вземате радикални решения. Ще проявите достатъчно предпазливост и трезвост да не правите нищо глупаво. Помислете дали сте на правилния път, който води до постигането на дългосрочни цели. Грижете се за себе си, за здравето, за външния вид. Добро време за романтика.

Благоприятни дни – 4, 5, 8(след 14:00ч), 9
Неблагоприятни дни – 6, 7

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
15859 0

Свързани новини

Водещи новини