Астро: Нестабилните отношения могат да се разпаднат

  • 30 ноември 2018 06:27

  • 2326
  • 0
Астро: Нестабилните отношения могат да се разпаднат
© Pixabay

На 30 ноември започва последната четвърт на Луната (Луната в квадратура със Слънцето), едновременно с това има още трудни аспекти - Луната в Дева прави квадратура с Юпитер и Меркурий в Стрелец, в опозиция с Марс в Риби. Слънцето в квадратура към Марс, а Венера към лунните възли. Много дисхармоничен ден, изпълнен с опасни ситуации, скандали, конфликти, прояви на агресия и гняв! Опитайте се да запазите остатъците от хармония в сърцето си и да се погрижите за вашето здраве. Вероятността от изгаряния, рани и пожари се увеличава. Необходими са мерки за лична безопасност! Нестабилните отношения могат да се разпаднат. Всяка направена стъпка носи риск, за което по-късно може да съжалявате. Избягвайте да изяснявате отношения. Пазете отношенията, на които държите. Много внимавайте зад волана.

Луната е в знак Дева, където ще остане до 16:50ч на 1 декември. Луната надява монокъла и следи дали всичко е на мястото си, дали има ред. Споровете с околните зачестяват, често се правят дребни намеци и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Хронология на лунните дни: Доминиращ 23 лунен ден, който започва от 23:43ч на29 ноември и продължава до 00:53ч на 1 декември.

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста, затова е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуба и че нещата се случват не по неговата воля. Добре е да разчистите дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Въздържайте се от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате. Отношенията не само в семейството, но и на работа, както и в обществото може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Може дори да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Добре е да общувате с колкото може по-малко хора.

Не се поддавайте на провокации. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те също повишават агресивността. И най-малката доза може да доведе до поразии. Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Болестите започнали през този ден са продължителни. Подходящо време за подаване заявление за развод е в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат по-бързо и по-безболезнено.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

За покупки неблагоприятно време. Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Днес е 15 слънчев ден – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2326 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини