Не започвайте нищо ново и важно

  • 12 октомври 2018 06:07

  • 5346
  • 0
Не започвайте нищо ново и важно
© Pixabay

Луната се движи на празен ход от 02:13ч до 12:54ч. Не предприемайте нищо важно. Ако не можете да почивате, вършете си обичайната работа. Да не се започват нови неща.

Луната e знак Скорпион до 12:54ч.  

Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната преминава в огнения знак Стрелец в 12:54ч.

Започва да се стабилизира емоционална стабилност. Появява се стремеж към премереност и ред. Хората започват да се чувстват по-компетентни и с радост раздават съвети. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Нараства желанието да се помага на другите.

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

5 лунен ден започва от 10:54ч и продължава до 11:56ч на 13 октомври.

Ден, в който ясно чувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

В този ден не трябва на никого да желаете злото, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се променя настроението, затова се придържайте към „златната среда”.

Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта.

Зачатие – Дете, заченато днес, ще има тежка съдба и много врагове. Съдбата му ще бъде променлива и непостоянна и ще казва за себе си като възрастен:”Аз съм от тези хора, които не получават нищо даром!”

Подстрижката привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

Сънищата са указание за това, какви изменения ви очакват в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

Днес е 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, когато можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце. Поканете гости.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5346 0

Свързани новини

Водещи новини