Символ на деня е рогът на изобилието

  • 09 октомври 2018 06:15

  • 3287
  • 0
Символ на деня е рогът на изобилието
© Pixabay

Луната e в знак Везни до 07:10ч на 10 октомври.

При Луна във въздушните Везни хората стават по-чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията, грубото отношение. Прави ги по-контактни, общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него, поискайте мнението му по някои въпроси. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Лесно могат да се намерят нови решения на стари проблеми.

Обърнете особено внимание на бъбреците и пикочния мехур.

От 11:51ч до 07:10ч на следващия ден, Луната ще се движи на празен ход. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

В 06:48ч настъпва новолуние. 1 лунен ден ще е много кратък, ще продължи до 07:30ч.

2 лунен ден започва от 07:30ч и продължава до 08:40ч на 10 октомври.

Символ на деня е рогът на изобилието. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Вслушайте се в природните ритми на 2-ри лунен ден, тъй като сега е особено важно да успеете да попаднете в „струята” и да се понесете по вълните, за да живеете леко, радостно и свободно. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен моментът (виж празния ход на Луната). На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Секс – Втори лунен ден секса трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате. В крайна сметка добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Подстригване – Подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Символите на сънищата могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3287 0

Свързани новини

Водещи новини