Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 08 октомври 2018 09:34

  • 27373
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен - Тази седмица ще ви бъде дадена възможност да демонстрирате почтеност, великодушие или заложби на лидер, което от своя страна ще доведе до личен успех и признание. Други фактори съпровождани с възможностите на настоящите астрологични обстоятелства, също ще бъдат източник на лична гордост и самодоволство. По-възрастните хора, които имат зрялост на преценка и опит, ще ви дадат съвети или помощ, като ви предоставят шанс да се придвижите напред. Обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях. Желанията ви ще влязат в конфликт с емоциите. В личният ви живот имате светли перспективи. Използвайте времето да укрепите отношенията с любимия човек.

Благоприятни дни- 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 08, 09

Телец - Тази седмица ще имате шанс за разностранно личностно развитие. Може би това ще бъде възможност да развиете духовното си съзнание, да разширите интелектуалния си хоризонт или да придобиете нов опит чрез пътуване и общуване с други хора. Местоположението на планетите е такова, че хората и ситуациите, с които се сблъсквате по това време със сигурност ще подобрят икономическата и професионалната ви позиция или ще доведат до успех на културни или политически стремежи. Нуждаете се от воля, издръжливост и постоянство. Ако искате да успеете през този период имате нужда от тези качества. Най-добрата стратегия е отворената конфронтация и обмислените действия. Не разкривайте плановете си. В живота ви
може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси. Бъдете крайно внимателни в интимните си отношения.

Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 10, 11

Близнаци - Потенциалните възможности, които ще имате тази седмица, могат да доведат до приятелства или бизнес връзки с хора, които са осъзнали своите цели. Астрологическите обстоятелства могат да доведат както до успех във финансовата дейност, така и до създаване на полезни връзки или присъединяване към група или организация. Не пропускайте ситуация, в която имате възможност да се обогатите с нови идеи, необичайни методи или която ще ви позволи да приложите традиционните методи в нов бизнес или проект за вас. Седмицата ще бъде щедра откъм позитивни преживявания в любовта.

Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

Рак – Ще има ситуации, които ще ви дадат шанс да подобрите емоционалния си живот - да изпълните дългогодишно желание, да укрепите здравето си, да се приведете в ред, да стабилизирате отношенията си с членовете на вашето семейство. Търпението ви през тази седмица ще стане добродетел, която непременно ще ви се изплати, но ако обикновено не ви достига такова, ще бъде полезно да се научите на това. Потенциален шанс може да възникне в резултат на вашата упорита работа и постоянство. Вслушвайте в съветите на по-възрастните и по-мъдри от вас. Сега флиртуването може да доведе до началото на сериозна любовна връзка.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09

Лъв - За вас тази седмица ще бъде свързана с прилагане на власт и контрол. Настъпва времето за дълбоко психологическо осмисляне на живота. Може да се върне предишно разочарование, ще трябва да разберете мотивацията и поведение, свързани с миналото. Възможно е да загубите контрол над себе си в ситуация, при която не можете да се справите бързо и ефективно. Струва си да поемете всякакви отговорности и да започнете сериозни проекти, които изисква дългосрочна работа. Ако заемате висока позиция и имате значителен опит ще получите значителни лични облаги. Интересни преживявания ще имате в любовен план. За свободните представители на знака ще има доста благоприятни възможности, стига да не ги проспят.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 10, 11

Дева – Обстоятелствата могат да причинят такова напрежение или раздразнение във вас, че да извършите действие, което бихте се опитате да избегнете в друга ситуация, в друго време. Склонни сте към прибързани и непредвидими действия. Препоръчва се да бъдете внимателни. Опитайте да бъдете максимално откровени, избягвайте лъжите и манипулациите. Не забравяйте, че не само вашите действия, но и последиците от тях ще бъдат непредвидими, т.е. ще се окажат далеч от това, което искате. Домашните ви задачи и ангажименти ще са ваш приоритет. В личен и семеен план ще имате повод за радост, удовлетворение или за събиране с роднини или приятели.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

Везни - Потенциално негативните обстоятелства, които може да срещнете, трябва да се разглеждат като житейски уроци, свързани с това, че сте претърпели неуспех в миналото и очевидно не ви се отдава нещо и в настоящия момент. Реална свобода или напредък ще бъде много трудно да постигнете, така че остава само да се усвоят поуките от миналото и да се планират положителни и конструктивни действия, които могат да бъдат успешно изпълнени, когато този период завърши. Опитайте се да бъдете по-толерантни в отношенията си с близките си, но в същото време не им позволявайте да ви се качват на главата. В личен план ще имате много нови възможности. През периода ще срещнете нови хора в реалността или чрез онлайн комуникация в социалните мрежи.

Благоприятни дни- 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 08, 09

Скорпион – Пораженческите настроения могат да ви направят най-лошия враг сами на себе си. Развитието ви е възпрепятствано от разнообразни препятствия: излишъци в едно и ограничения в друго, невярна информация, прекалено много или твърде малко внимание към дребните неща, загуба на време заради незначителни резултати или опит за постигане на нещо важно за абсурдно кратко време. Въпреки всички пречки през тази седмица може да постигнете много - особено ако избягвате прибързани заключения, бързи действия или прекомерната самоувереност. През този период можете да се възползвате от преимуществата на нетрадиционните методи.

Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни - 10, 11

Стрелец – През тази седмица може да искате да промените нещо във вашия дом или в отношенията си с близки роднини и членове на вашето семейство. Важно е да се избягват спонтанни решения, тъй като сега те могат да бъдат прибързани и не винаги правилни. В спокойна атмосфера ще можете лесно да се възстановите, да преосмислете целите и плановете си. Ще преживеете събитие, в което ще почувствате закрилата на съдбата. Този период ще бъде благоприятен за извършване на решителни действия. Но трябва ясно да разберете, че отговорността за такива действия ще бъде само ваша и връщането назад няма. Не падайте духом и не губете оптимизма си.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

Козирог – Обстоятелствата в тази седмица могат да ви дадат възможност да използвате вашите знания и умения, да установите важни бизнес или лични контакти. Придържайте се към бавна и методична работа, организация и планиране. Пасивно изчакайте нужните неща да се случат, за да може след това вие да поемете инициативата за развитието на вашите планове и цели. Някои фактори ще ви притиснат да вземете важни решения. Фокусирайте се върху творческите проекти и духовното търсене. Периода ще бъде благоприятен за пътуване и за контакти с хора от различни населени места. Смело можете да вземете инициативата за романтичните отношения във ваши ръце.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09

Водолей – През седмицата ще се създаде добра възможност или ще можете да се възползвате от неочаквано предимство. Трябва да изградите своите действия въз основа на минал опит и традиционни методи. Няма нужда да изпитвате непроверени теории или да избирате най-кратките пътища. Не подценявайте съветите на тези, които са по-възрастни и по-мъдри. Най- добрата възможност за вас тази седмица е да вземете участие в дейности, които по-късно ще донесат положителни резултати. Сега можете да направите първите стъпки за решаване на поставените пред вас задачи. Действайте смело и решително, разчитайки на собствените си сили, не разчитайте на подкрепа отвън. Стара любовна връзка може да получи ново развитие.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13, 14
Неблагоприятни дни- 10, 11

Риби – През седмицата ще има добро развитие на вашите дела. Мнозина ще се зарадват на пари, на добро предложение, на приятна новина или на приключването на стар ангажимент. Възможно е да настъпи объркване относно вашите отговорности. Използвайте тези дни за уреждане на битови проблеми, ремонти или подобрения в дома. В личен аспект ще ви зарадва едно признание, похвала или комплимент. През този период е необходимо да се обърне специално внимание на личните проблеми. Игнорирайте човек от вашето обкръжение, който ви обременява с отношението си и постъпките си. През този период може да очаквате изненади, най-вече приятни. Ще имате сполука в любовта.

Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
27373 0

Свързани новини

Водещи новини