Освободете се от всякакви зависимости

  • 08 октомври 2018 06:12

  • 4705
  • 0
Освободете се от всякакви зависимости
© Pixabay

Луната e знак Везни от 04:11ч до 07:10ч на 10 октомври.

Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония.

Обърнете особено внимание на бъбреците и пикочния мехур.

29-ти лунен ден, започва от 06:19ч на 8 октомври и продължава до 06:48ч на 9 октомври.

Този ден има лоша слава и е един от сатанинските дни. С него завършва лунният цикъл. Един от най-тежкитe и трудни дни на месеца. В него се активизират тъмните сили на астрално равнище. Носи много мощна енергия, с която повечето хора не могат
да се справят.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Бъдете внимателни във всичко! Не се поддавайте
на илюзии, измами и страховете си.

Необходимо е да се въздържате от негативни емоции. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. Отношенията в този ден могат да станат много напрегнати. Силно нараства вероятността от избухване на спорове, конфликти и ако навреме не се овладее положението, острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Избягвайте изяснявания на отношения, търсене на обяснения. Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да общувате, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с предателства.

Стремете се само към добри постъпки. Добре е да се простят всички обиди. Не вземайте нищо навътре в себе си. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарвате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Избягвайте масови мероприятия. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се изчисти – може да обиколите стаите със свещ, да опушите с тамян или благовония.
Нужна е също енергийна защита чрез молитва, Рейки, или очертаване на знака кръст. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, не се препоръчва месо. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Секс - Добре е да се избягва. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Подстригване – Не се препоръчва.

Покупки - Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Сънищата говорят за тези процеси, които стават в подсъзнанието на човек. Може да указват проблеми, от които се опитвате да се освободите.

Градинарство – Избягвайте да се занимавате с растенията, със садене и пресаждане.

Хубаво е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи.

Днес е 22 слънчев ден – Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4705 0

Свързани новини

Водещи новини