Неподходящо време за вземане на решения и необмислени действия

  • 03 октомври 2018 06:01

  • 2887
  • 0
Неподходящо време за вземане на решения и необмислени действия
© Pixabay

Луната e знак Рак до 00:13ч на 4 октомври.

Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате такива неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - възможно е подуване и отоци.

Луната минава на празен ход от 11:34ч до полунощ. Тъй като нощното светило губи силата си, не трябва да започвате нищо ново или да вземате важни решения. Сега всички усилия са обречени на неуспех или срещане на трудности и препятствия. Може да се заемете с текущите въпроси, обичайните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си почивате, ако има възможност. Не купувайте скъпи и важни покупки, не подписвайте договори, не започвайте работа на ново място, не правете предложения.

Хронология на лунните дни:

24-ти лунен ден, започва от 00:27ч на 3 октомври и продължава до 01:27ч на 4 октомври.

Този лунен ден се явява ден на мъжката енергия, когато тялото напълно се намира под контрола на разума. Символизира пробуждането на силите на природата. Време за активност и предприемчивост, за начало на важни дела (виж празния ход на Луната).

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. В този ден може да се постигне ментален контрол над своето тяло. Човек може с помощта на мислени команди да повиши или намали температурата на тялото, да управлява сърдечния ритъм и т.н в зависимост от конкретната необходимост. Разбира се, всичко това е възможно, ако физическото тяло е готово за такава работа.

Добре е да пътувате. Планове нови не правете. Живейте свободно като се доверявате на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци около себе си. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Ако е възможно, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Денят е подходящ за лечение чрез билки.

Започват да стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания, както и секса.

Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. Подходящо е за практикуване на тантра. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се занимавате с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да повлече насилие, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна борба не само изтощава мъжете, но може да ги направи силни биоенерговампири.

Бизнес - Добре е да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Покупки - Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще ви е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия.

Днес е 17 слънчев ден – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да попаднете на насрещен вятър и птици. Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела. Ако ви духа насрещен вятър – знак за небесна защита. Негативни знамения са: да има мрачно утро, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър да духа в гърба, означава, че успехът се е отвърнал от вас.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2887 0

Свързани новини

Водещи новини