Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 13 август 2018 08:58

  • 19585
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен - През първата половина на седмицата може активно да придвижвате плановете си, а втората посветете на личните си дела. Възможно е да имате малко повече емоции през следващите дни. За да избегнете досадните недоразумения и да не стават грешки, постарайте се по-добре да обмисляте своите действия. Звездите откриват пред вас твърде много възможности в най-различни сфери. Ще спечелят тези, които се възползват, които са решителни. Не са изключени конфликти с най-близките хора. Вашата упоритост и неотстъпчивост действа на всички върху нервите. Ако имате скорошна романтична връзка, не бързайте да правите бъдещи планове и не форсирайте събитията. Вашите брачни отношения преминават през труден период. От една страна можете да усетите ограничения върху поведението ви и бихте искали да имате повече лична свобода. От друга страна, може би самите вие не сте готови да дадете същата свобода на партньора си.

Благоприятни дни- 19

Неблагоприятни дни- 14, 15

Телец - През настоящата седмица вероятно ще ви се прииска да промените нещо в живота си. Сега имате такива възможности, така че гледайте да не пропуснете шансовете. Ако съумеете да подходите правилно в този момент, доста от вашите замисли биха могли да се осъществят. Работата ви ще бъде ефективна, тъй като са ви обхванали делови пориви. Ще намерите решението на сложен казус за вас. Много сили и време ще хвърлите за уреждане на домашни (семейни) проблеми. Имате някои отложени дела, но повече не могат да чакат и е добре да се заемете с тях. Ще ви занимават въпросите за любовта, вярата и приятелството. Избягвайте излишната критичност в отношенията с другите. Вие също ще станете обект на критики от страна на партньора си и това няма никак да ви хареса. Реагирайте по-кротко. Разпределете равномерно физическото натоварване, тъй като напрежението може да се отрази негативно на здравето ви.

Благоприятни дни- 13

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

Близнаци - Звездите предупреждават, че може да има неочаквани обрати в съдбата ви. Възможно е да получите нови предложения от колеги в бизнеса, интересни идеи за реализация в сътрудничество, които не могат да бъдат пренебрегнати. Някои ще получат най-после възнаграждение за работата, извършена в предишни седмици. Не е изключено пътуване по работа. Важните решения трябва да се приемат спокойно и без бързане, след претегляне на всички плюсове и минуси и внимателно обмисляне. Леко понижение на енергията ви, поради което може повечето от вас да чувстват умора. В личния си живот може да бъдете изправени пред не лесна ситуация, затова бъдете предпазливи и внимателни, избягвайте да правите остри изказвания. Романтичните ви отношения ще бъдат подложени на проверка.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 13, 18

Рак - Седмицата носи както положителни, така и отрицателни тенденции. За мнозина ще премине в много суетене, решаване на дребни проблеми и грижи. Иска ви се да свършите толкова много неща, но ще разполагате с малко свободно време. Ще трябва да се разделите с някои отживелици. Ще имате благоприятни възможности за нови промени, макар и малко. Критиката и мърморенето на други хора ще ви доведе до раздразнение и изнервеност, но поведението им ще ви разстрои само кратковременно. Не пренебрегвайте здравето си. Помислете от какво имате нужда и го направете. На някои от вас няма да им достигнат наличните пари за това, което им е необходимо. Важна тема на седмицата за мнозина ще са взаимоотношенията в семейството и брака. Звездите ви съветват да дадете най-доброто от себе си.

Благоприятни дни- 13, 16, 17, 18

Неблагоприятни дни- 14, 15

Лъв - Предстои ви доста активна седмица, много движение. Ще има положителни обстоятелства, които ще се развиват във ваша полза. Добри възможности за подобрение на живота ви. Ще имате прекрасна възможност да докажете себе си в някои сфери. За да не усложните живота си и на останалите също, избягвайте да поучавате и проповядвате. Не правете непоискано добро. Седмицата ще бъде доста противоречива сама по себе си и околните ще виждат постъпките ви в съвсем различна светлина от това, което се опитвате да правите. Стремежът към свобода и независимост може да доведе до конфликтна ситуация особено при по-младите или обвързаните. Вашият оптимизъм, добро настроение, общителност и не на последно място природен чар, ще привличат все повече хора към вас, както и представители на другия пол.

Благоприятни дни- 14, 15, 18

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

Дева - През седмицата ще се радвате на добър жизнен тонус. Обстановката около вас постепенно започва да се нормализира. Воля, целеустременост и организаторски способности са необходими за успеха на повечето от начинанията ви. Съдбата сега ще е благосклонна към вас, затова действайте уверено и смело. По-изявените личности ще могат да се справят с по-големи начинания. Пред случайни хора недейте да откровеничите. Бъдете по-мълчаливи и стеснете кръга си на общуване. Слуховете и клюките за някои минали събития могат да ви настигнат. Не им обръщайте внимание. Нивото на доходите може да нарасне. Сексуална революция не ви очаква, но въпреки това ще се радвате на значително добър интимен живот. Ако намерите пътя един към друг с партньора си, ви очаква и добро разбирателство и споделена любов.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 13, 18

Везни - През седмицата ще се занимавате основно само с рутинна работа. Вече ще можете да довършите много неща на спокойствие. Ще изпитате трудности в някои моменти, но накрая ще сте удовлетворени. Няма да ви липсва вдъхновение и нови идеи. Спазвайте правилото за минимум работа и максимална почивка. Ще останете доста впечатлени от нещо. Очаквате от съдбата твърде много. Във вас могат да възникнат противоречиви чувства към някого. Тази седмица мнозина ще се отдадат на развлечения. Какво пък, в това няма нищо лошо. Активирайте приятелските си връзки. Венера във вашия знак ще подтикне мнозина към промяна на имиджа, нова прическа, смяна цвета на косата (предимно при жените) или напълно да промените гардероба си. Освен това ще ви направи по-секси и по-очарователни. Погрижете се за себе си и вървете да завладявате света. Най-голям успех очаква родените през първата десетдневка.

Благоприятни дни- 19

Неблагоприятни дни- 14, 15

Скорпион - През тази седмица ще сте склонни да се държите прекалено самонадеяно и амбициозно. Високата самоувереност сама по себе си не съдържа нищо осъдително, особено ако напълно съответства на реалността и вашите възможности. Когато обаче надценявате способностите и възможностите си, това може да доведе до неуспех. По-разумно ще е спокойно да плавате по течението. Всичко ще се нареди така както трябва и без вашата пряка намеса. Дори да не ви харесва, трябва да го приемете смирено. Възможно е да се получат някои недоразумения или да изпаднете в неловка ситуация. Отстоявайте своите права, но не се увличайте прекомерно. Важното е да намерите действащи аргументи. Не събирайте голяма компания в дома си, вероятно ще останете разочаровани. На гости също е за предпочитане да не ходите. За приятелски срещи изберете неутрално място.

Благоприятни дни- 13

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

Стрелец – През седмицата ще имате напрегнати дни, но и благоприятни също. Напънете се и приложите максимум сили и търпение, за да не оправдаете очакванията на недоброжелателите си. Усилията, които полагате ще бъдат увенчани с положителни резултати. Пред вас ще се открият нови перспективи, но трябва да проявите спокойствие и настойчивост. Някои от вас ще имат работа със служители на властта и закона. Погрижете се за репутацията си и помнете, че всичко тайно може да стане явно. При семейните обстановката може да е емоционално конфликтна, но при добро желание можете да подобрите нещата. Възможни са забавни пътувания с приятели извън града за пикник или разходка. Освен това при добро планиране и организация, можете да очаквате нови запознанства с интересни хора. Венера ще ви направи по-страстни и по-емоционални, също така истински неотразими.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 13, 18

Козирог - Седмицата за мнозина ще е наситена с много контакти, но предимно от делови характер. Съдбата може да ви поднесе някои сериозни и съвсем неочаквани промени, така че ще трябва да коригирате предишните си планове и да се приспособите към новите обстоятелства. Трябва да балансирате постоянно между работата и семейството, така че едното да не е пренебрегнато за сметка на другото. Рискът от финансови загуби се увеличава. Бъдете предпазливи, тъй като има вероятност от нараняване. Развитието на събитията до голяма степен ще зависи от действията, които ще предприемете. Дошло е време да приключите с много неща около себе си, да завършите започнатото. Няма да ви липсват фенове и фенки. Някои от тях ще ви ухажват твърде настойчиво. Тези, които са свободни ще откликват по-смело на флиртовете.

Благоприятни дни- 13, 16, 17, 18

Неблагоприятни дни- 14, 15

Водолей - Седмицата подхожда повече за по-спокойни и обикновени занимания. Битовите проблеми също ви чакат да се заемете с тях. Положителните емоции ще бъдат повече от отрицателните. Като цяло ще сте в добро настроение. Не всичко, което се случва ще се поддава на еднозначна трактовка. В службата ви може ви изнервят някои фактори. Каквото и да ви е в момента, всичко е временно и не трябва да приемате много навътре нещата. Все още не поемайте непремерени рискове. Вслушвайте се в приятелските съвети малко повече. Акцентът ще падне върху партньорските ви отношения, както делови, така и лични. Трудно ще постигате разбирателство. Не сте готови на отстъпки и да приемете аргументите на другата страна. Наслаждавайте се на прелестите на живота и лятото, особено след като Венера в тригон благоприятства срещите и мероприятията. Намирате се под нейна закрила.

Благоприятни дни- 14, 15, 18

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

Риби – Бързият темп в работата, прекомерната активност могат да се отразят негативно на здравето ви. Физическото претоварване може пък да доведе до общо отслабване на енергията и до намаляване на нивото на ефективност. Така рискувате да свършите по-малко неща. Ето защо е изключително важно да поддържате еднакво умерено темпо на работа – само така ще запазите здравето си. Това не е най-доброто време за командировки. Може да ви се появи желание отново да декорирате дома си, да промените обстановката. Поради присъствието на Венера във вашия осми дом – на секса - е възможно е да усетите нарастването на сексуалните нужди. И тези, които са обвързани и свободните от вас, можете да очаквате ярки емоции в интимния живот. Караници, конфликти постепенно ще изчезнат, нещата ще се успокоят сами - разбира се, при условие, че не напомняте постоянно на партньора си за недостатъците му. Нептун предупреждава да не флиртувате с някой, който не е свободен.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 13, 18

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
19585 0

Свързани новини

Водещи новини