Откажете се от всякакви важни действия

  • 03 август 2018 06:05

  • 16328
  • 0
Откажете се от всякакви важни действия
© Pixabay

През целия ден от 05:53ч до 22:52ч Луната ще се движи на празен ход. Освен, че е Луната е неефективна, фазата е намаляваща, а и Меркурий и Марс са все още ретроградни, затова се откажете от всякакви важни действия, от започване на нови проекти, бизнес, подписване на договори, сключване на брак, преместване на ново работно място, големи покупки като техника, автомобил, недвижим имот. Може да се върнете към стари и изоставени проекти и отново да ги възродите, да се занимавате с обичайните неща, рутинна работа или почивайте, ако можете.

Луната е в знак Овен, където ще остане до 22:52ч на 3 август.

Засиленото емоционално напрежение, импулсивност, конфликтност са характерни за това време. Контролирайте емоциите и не изяснявайте отношенията. Компромиси трудно се постигат сега.

По време на преминаването на Луната през знак Овен, главата става уязвима. Може да се появят мигрени, повишено вътрешно-черепно и очно налягане. Луната в Овен не е благоприятна за провеждането на хирургически операции на мозъка, като цяло на главата и лицето. Всяка хирургическа операция през този период може да доведе до усложнения под формата на кървене, повишаване на температурата, нараства вероятността за медицински грешки. Периодът е най-подходящ за активна почивка. Умерените физически дейности са много полезни, но някои спортове, като например вдигане на тежести, могат да имат отрицателно въздействие върху здравето. През този период трябва да спрете или намалите употребата на алкохол, кафе, силен чай, пушене. Да не се вадят зъби.

В 22:52ч Луната преминава в земния знак Телец, където ще остане до 04:33ч на 6 август.

22 лунен ден продължава от предния ден до 23:46ч. на 2 август, 3 август, до 00:14 на 4 август.

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов символ е слонът Ганеша. Добър ден не само за получаване на знания, но и за предаването им, както и ценния опит. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезна информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.
Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.
Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Може да се подстригвате, но да не е много късо. Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така да покачите теглото.
Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата често се сбъдват, но само тези на разсъмване имат значение. Добър знак е, ако сънувате книга или ключ, показва, че предстоят големи промени към по-добро.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16328 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини