Хороскоп за месец август

  • 31 юли 2018 09:28

  • 44410
  • 0
Хороскоп за месец август
© Pixabay

Овен - Август ще донесе на Овните неочаквана важна среща и много положителни емоции. Първата му половина е доста нестабилна, когато става дума за финансови потоци. Като цяло, най-добре е да си вземете отпуска в този период, защото умората от работното ежедневие ще бъде повече от очевидна. Ретроградният Меркурий ще ви засегне най-много в съответствие с новите договори, защото това ще забави реализацията на проектите ви. Втората половина на месеца ви въвежда в една по-стабилна работна ситуация, но също така отваря място за ново сътрудничество, особено за тези, които са обвързани с чужбина. През третата десетдневка можете да стартирате важни проекти, които ще имат трайност и стабилност. Венера от сектора на партньорството ви ще направи тригон с Марс на 9 август и това ще засили страстта между вас и любимия човек. Някои ще се съберат отново с бившите си партньори, въпреки че е по-добре да не го правят. Не случайно са придобили статут на „бивши”. Идеалното време за почивка е до 23 август. Плажуването на морето е добре дошло, както и всякакви запознанства, развлечения и романтични приключения.

Телец – През август ще се съсредоточите основно върху ежедневните си отговорности. Като цяло спокойна ще е ситуацията, без много промени. Бъдете смели, решителни и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви. Препоръчва се да бъдете по-внимателни в това, което казвате и пред кого, защото рискувате да навредите на себе си и на близък човек. Възможни са промени в семейството. Още през първата десетдневка на месеца ще влезете в един по-напрегнат период. Контактите с нови сътрудници, договори и много срещи, някои от които ще бъдат доста успешни, докато за придвижване на други обаче ще трябва да изчакате подходящ период, защото ретроградното движение на Меркурий ще отложи някои ваши действия. През втората половина на периода ще има лек спад в енергията ви. Тогава ще трябва да почивате повече, да се опитате да избегнете стресови и напрегнати ситуации. Някои от вас в тези дни ще трябва да променят нещо в диетата или да отделят време за отдих. До 23 август е рисковано да тръгвате за почивка. Плановете могат да се объркат, да възникнат проблеми с финансите, транспорта и други незначителни проблеми също не се изключват.

Близнаци – Очаква ви вълнуващ и интересен месец. Животът сам ще определи приоритетите ви и ще премахне ненужните хора от вашата среда. В средата на август може да имате финансови затруднения, може да не успеете да получите някои свои парични вземания. Възможно е да се върнете към стари проекти и да решите сега да ги продължите. Влиянието на ретроградните планети е силно подчертано, така че реализирането на плановете ви не само за кариерата, но и други, може да бъдат възпрепятствани от различни препятствия и закъснения. По-добре е да не бързате, а да се възползвате от възможността да преосмислите миналия си опит и да извлечете необходимите изводи за бъдещето. Водещ девиз може да ви служи мотото:”Спри и помисли!” Избягвайте силното нервно напрежение, което може да изтощи силите ви. За семейните Близнаци месецът ще е противоречив. Свободните представители на знака да не избягват покани за срещи, събирания. Точно там може да срещнете човека, когото търсите. Август е добро време за почивка, за романтично запознанство и развлечения.

Рак – През първата половина на август може да чувствате засилена тревожност и напрежение. Ще трябва да бъдете търпеливи и да забавите някои от плановете си. В личният ви живот може да настъпи объркване и нестабилност, но след 10 август Венера ще спомогне да хармонизирате постепенно отношенията си. Преди това са възможни чести спорове и стълкновения, сблъсък на мнения и характери. Успешен период за медитация, самоосъзнаване, личностно израстване и развитие. Един месец на открития и победи, много невъзможни неща ще станат реалност, някои желания ще се сбъднат. При някои от вас ще възникне романтично увлечение с приятел или чрез помощта на приятел. Много от обвързаните Раци ще се впуснат в извънбрачни отношения. През август можете да се отпуснете в някой хотел или къмпинг, които се намират на брега на морето или покрай река, езеро, язовир. Можете да предприемете речен или морски круиз: едно незабравимо преживяване ви е гарантирано.

Лъв – През август Слънцето е във вашия знак и ще ви подкрепя в начинанията ви, ще ви зарежда с позитивна енергия и жизненост. Слънчевото затъмнение също във вашия знак ще донесе нови промени в различни области. Ретроградният Марс в квадратура с Уран в началото на август може да предизвика внезапни несъгласия и кавги с емоционалния ви партньор. Добре е да не проявявате егоизъм и да бъдете по-възприемчиви към потребностите на партньора си. Заради ретроградният Меркурий не се препоръчва да вземате важни решения нито за брак, нито за развод. Уран ще ви подтикне да търсите повече свобода, стимулира към преобразования, което ще ви накара да се замислите за собствен бизнес. Някои Лъвове ще се влюбят в съсед или в някой, когото ще срещнат чрез общ приятел. Не бързайте да влизате във връзка, преди да прецените внимателно перспективите. Изберете си спокойно място далеч от суматохата и светската шумотевица и отидете на почивка в някоя живописна местност на хотел, почивна станция - в гората или край морето или се отпуснете у дома си, но без да се уморявате с физическа работа. Екстремните преживявания сега не са за вас.

Дева – През август Девите ще постигнат добри резултати в професионалното си направление. Дългоочакваното признаване на заслугите ще бъде отличен стимул за по-нататъшно развитие. Ще предприемете мерки за подобряване на практическата страна на живота. Увеличаване на доходите, нови придобивки, печалби от нещо. Влиянието на ретроградните планети създава несигурност и неувереност в способностите ви, понякога ще чувствате, че вашите усилия не водят сякаш до никакви резултати или делата ви са в застой. Семейните отношения са стабилни и спокойни, близките ще ви подкрепят в начинанията ви. Сатурн ви прави по-отговорни и зрели в любовта. Въпреки това през първата десетдневка на август квадрата на Слънцето с Юпитер може да доведе до разногласия в партньорските ви отношения. През втората десетдневка обаче Юпитер ще направи тригон с Нептун и ще започне да внася повече хармония, топлина и нежност във връзката ви. Очакват се промени в любовта и брака. Август е отлично време за посещение на оживен курорт и посещение на местните забележителности.

Везни – Всички мисли и действия на Везните през август ще бъдат насочени към изграждане на личен живот, укрепване на семейните отношения и възстановяване на семейните връзки. Ще усетите прилив на сили и желанието за живот ще се засили. Вашият Ангел-Пазител ще бъде плътно до вас и ще ви помага в трудни моменти. Дипломатическите ви способности и външното спокойствие ще привличат лесно околните към вас. Много неща в живота ви ще се променят, въпреки че не сте го планирали, но по-старому вече не може да продължава. В началото на август квадратурата на ретроградния Марс с Уран ще внесе известно напрежение и конфликти в партньорските ви отношения. Трябва да бъдете много внимателни, ако не искате да се разпадне връзката ви. След 7 август, когато Венера премине във вашия знак, ще постепенно ще нараства вашата привлекателност и хората от противоположния пол ще започнат да се заглеждат повече по вашата особа. Това е добър период за туризъм, развлечения и обиколки из красиви местности. По пътя мнозина ги очакват интересни запознанства (включително романтични) и други приятни изненади.

Скорпион – Време за постижения. Много от вашите проекти, желания или планове ще се реализират. Външните обстоятелства ще бъдат благоприятни за вас. Постарайте се да се освободите от всичко старо, ненужно, това, което ви пречи и ви дърпа назад. Внимавайте много за репутацията си. Не е благоприятно да започвате нови неща, но ако имате нещо за довършване, можете да се заемете. Последният месец на лятото ще донесе на Скорпионите изостряне на всички чувства. Не вземайте решения въз основа на емоции и впечатления. В личен план ще има моменти, когато ще възникват противоречия, но от вашата реакция зависи до колко ще се задълбочат нещата. Избягвайте скандалите и разправиите пред странични хора. Може да започне да ви се струва, че партньорът ви се стреми към повече независимост и свобода. При родените през първата десетдневка на знака може да се заговори дори за развод. През втората половина на месеца мнозина от вас ще встъпят в тайни любовни авантюри. Свободните представители на знака ще могат да се свържат по време на почивка с нови партньори, но нека да бъдат внимателни към новите случайни връзки.

Стрелец – В разгара на ваканционния сезон Стрелците ще бъдат изправени пред решителни действия и бързи промени. Дръзките и активни представители на този знак на зодиака няма да пропуснат възможността да подобрят финансовото си положение, да установят нови контакти, да придобият благоприятен парцел земя или апартамент. Използвайте своя потенциал и не се страхувайте от приключенски проекти. Първата половина на месеца нещата в личният живот няма да протичат много гладко. Трудно ще постигате разбирателство във взаимоотношенията си. В последната десетдневка постепенно нещата ще започнат да се нормализират. Свободните представители на знака да разширят своя социален кръг и да търсят нови запознанства. Венера ще благоприятства приятелските и любовните ви отношения. Крайно време е да бъдете по инициативни и да започнете да флиртувате с противоположния пол. Най-доброто време за пътуване и почивка е август. Не е необходимо да се впускате в живописната пустош - изберете градове и околности, където можете да посетите културни събития, концерти, музеи, увеселителни паркове.

Козирог – Козирозите през август ще имат чудесна възможност да получат повишение в работата или да получат приятни изненади от съдбата. Емоционално наситен месец, ще бъде еднакво успешен както в кариерата, така и в семейния живот. Бъдете максимално внимателни, защото могат да се появят неочаквани проблеми, които ще изискват адекватна реакция и контрол. Необходимо е да бъдете предпазливи и на пътя зад волана. В живота на родените от 24 до 27 декември и от 9 до 12 януари ще има нови положителни промени. Пред някои ще се разкрият нови хоризонти, макар да не можете веднага да оцените това. Венера може да донесе много щастливи моменти в личния ви живот през втората половина на месеца. При семейните Козирози ще помогне да се хармонизират отношенията, а тези, които имат връзки, но нямат сключен брак, могат да вземат вече решение да узаконят отношенията си в близко бъдеще. Не забравяйте да намерите време за почивка! Вървете с половинките си на море или някъде на къмпинг, почивна станция на брега на някое красиво езеро.

Водолей – Водолеите ще има труден, но много продуктивен месец. Опитайте се да изразходвате равномерно енергията и финансите си, съгласете се на подкрепа от близките и приятелите си. В службата ви вероятно често ще възникват конфликти. Добре ще е да ги избягвате. Внимавайте да не допускате грешки в работата си, особено тези, които работят с документи, правят отчети. До сериозни успехи няма да стигнете. Някои от вас ще имат неприятности с опонентите си. Тези, които имат отношение и интерес към имоти, ще срещнат трудности при придобиването им. По-добре изчакайте още. Вземайте решенията си самостоятелно и не се подвеждайте по чужди съвети. В началото на август квадратурата на ретроградният Марс и Уран ще донесе известни трудности и разногласия в семейните отношения. През втората половина на месеца хармоничните влияния на Венера и Меркурий ще повлияят благоприятно върху любовта и отношенията. Ако отпътувате с любимия човек за няколко дни, това ще ви позволи да прекарате приятни мигове заедно. Голяма е вероятността да срещнете нова любов в живота си през месеца.

Риби – Август за Рибите ще бъде период на активни промени, положителни резултати, подобряване на качеството на живот и разпадане на стереотипите. Ще можете да преодолеете нерешителността и съмненията в собствените си способности, ще започнете да се развивате професионално. Пред вас ще се разкрият някои тайни. По пътя си ще срещате често препятствия. Оставете се на течението на събитията, тъй като периода не е подходящ за въвеждане на иновации и радикални промени. Някои ще искат да сменят работата си, но още не се чувстват готови за това, а и моментът не е подходящ за такива промени. През месеца има противоречиви планетарни влияния, поради което в любовта ви може да възникнат противоречия. Квадратурата на Марс и Уран може да внесе нежелани промени или напрежение в живота ви през първата половина на периода. Втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна от първата. Има вероятност да завържете любовна афера с някой колега. Тези, които са обвързани, трябва да бъдат устойчиви на съблазните и изкушенията и да останат верни на партньора си. Трудно ще запазите изневярата си в тайна. Не правете неща, за които ще съжалявате по-късно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
44410 0

Свързани новини

Водещи новини