Прекрасен ден за любов и секс

  • 29 юли 2018 06:39

  • 19241
  • 0
Прекрасен ден за любов и секс
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 02:29ч на 30 юли.

Хората са по-чувствителни и нервни, стремят се към повече свобода и независимост, може да има бунтарски прояви и протести срещу това, което не одобряват. Стават непредсказуеми в поведението. Настроението е променливо. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Благоприятно време за общуване с хора със сродни интереси. Уязвими са коленете, долните стави. По-малко да се върви и да стоите прави.

17 лунен ден продължава от предния ден до 21:53ч. на 29 юли.

Един от най-веселите и щастливи дни на лунния календар. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси.

Този ден е свързан със Слънцето. Позитивната енергия на деня разкрива най-добрите качества в човека. Енергията трябва да се направлява в творческото русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.

Увеличава се вероятността да срещнете вашата половинка, ако още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това.  Денят е предназначен от самите небеса за съдбоносни срещи, признание в любов.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Болестите на деня имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и дори без повод да си устроите малък семеен празник, за да се насладите на общуването. Приветства се събирането на весели компании, посещение на дискотеки, нощни клубове.

Прекрасен ден за любов и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.
Подстрижката ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.
Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

18 лунен ден (започва в 21:53ч на 29 юли до 22:23ч на 30 юли).

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
19241 0

Свързани новини

Водещи новини