Ето кога е най-идеалното време за отпуск за всяка зодия

  • 18 юли 2018 06:15

  • 11425
  • 0
Ето кога  е най-идеалното време за отпуск за всяка зодия
© pixabay

Овен - Идеалното време за почивка е до 23 август. Благоприятно е да отидете в чужда страна или да почивате край морето. Плажуването на морето е добре дошло, както и всякакви запознанства, развлечения и романтични приключения. Най-добрият избор през септември ще бъде отиване на курортно място или санаториум. Всички здравни процедури (включително слънчеви бани и къпане) ще ви се отразят добре. Впрочем добре ще си прекарате и на вилата, събиране на гъби в гората и пикник сред природата.

Телец – За вас до 23 август е нежелателно да тръгвате за някъде. Плановете могат да се объркат, да възникнат проблеми с финансите, транспорта и други незначителни проблеми също не се изключват. За почивка е по-подходящо през септември за отиване на екскурзии, планински туризъм.

Близнаци – Лятото ще подари на Близнаците добри възможности за почивка. Ще ви привличат далечните земи. Някои ще предпочетат наистина да отидат на другия край на земното кълбо. Края на юли и август - добро време за почивка, за романтично запознанство и развлечения. През септември нещата може да не се осъществят според плана. Но ако по някаква причина не можете да почивате по-рано, отидете тогава на санаториум, лечебни извори или посетете места на силата(примерно Рупите). Това ще мобилизира скритите резерви на тялото ви.

Рак – В края на юли и август можете да се отпуснете в някой хотел, мотел, къмпинг, който се намира на брега на морето или покрай река, езеро, язовир. Можете да предприемете и речен или морски круиз: едно незабравимо преживяване ви е гарантирано. Септември - най-доброто време за почивка. Идеален вариант е да се съчетаят развлекателна и оздравителна програма.

Лъв – Отпуснете се спокойно през юли и август. Изберете спокойно място далеч от суматохата и светската шумотевица. Можете да отидете на спокойна почивка в живописна местност, почивна станция, санаториум в гората или край морето или да се отпуснете у дома си, без да се уморявате с физическа работа. Екстремните преживявания сега не са за вас. През септември да планирате почивка не е желателно.

Дева – Но през юли и август е отлично време за посещение на оживен курорт и посещение на местните забележителности. Септември е също идеален за пътуване. Можете да отидете до морският бряг и да се опитате да съчетаете развлекателните с оздравителни дейности.

Везни – Везните, които ще отидат това лято на екскурзия, ще получат много ярки впечатления: по пътя ви очакват интересни запознанства (включително романтични) и други приятни изненади. Най-добрите месеци за почивка са юли и август. Това е добър период за туризъм, развлечения и обиколки из красиви местности. Септември е подходящ за морски и речни круизи, лечение при водни източници.

Скорпион – Този месец е желателно да прекарате в къщи или в санаториум, почивна станция в горска местност или край морето. Август за ваканция не е твърде подходящ - прекалено непредсказуемо време. Но през септември можете да наваксате. Идеалният вариант - плажна почивка в по-южен и топъл курорт.

Стрелец – Най-доброто време за пътуване е август. Не е необходимо да се впускате в живописната пустош - изберете градове и околности, където можете да посетите културни събития, концерти, музеи, увеселителни паркове. Септември е по-малко подходящ за почивка, но ако няма други възможности, можете да отидете в санаториум, почивна станция или да си почивате на вилата (само без трудови подвизи!)

Козирог – Август е подходящ за семейни почивки. Козирозите трябва да заведат своето семейство на морето или да изберат къмпинг, почивна станция на брега на красиво чисто езеро. Но ако обстоятелствата позволяват, планирайте ваканция за септември. Този месец е подходящ не само за пасивна почивка, но и за пътувания. Свободните представители на знака могат да разчитат на романтични запознанства, а всички останали ги очаква активна, весела почивка и лесни флиртове. Добре е за пътуване в чужбина. Можете да се заемете с екстремни спортове или екзотично пътуване.

Водолей – Периодът до средата на август не е много подходящ за почивка, особено далеч от дома: може да има неприятности по пътя, финансови затруднения и настроението няма да бъде много весело. Но през третата десетдневка на август до средата на септември ще имате възможност да си отдъхнете в комфорт и с удоволствие! Всяка ваканция се приветства - както плажната, така и активната. Много впечатления ще донесат пътуване в чужбина, туризъм, спорт.

Риби – Периодът от 20 юли до средата на август е по-добър от стоенето у дома или на вилата. Идеалният вариант - морски или речен круиз, плажна ваканция край водата, пътуване до лечебните извори. През септември любителите на кадифения сезон перфектно ще си прекарат времето на морския бряг.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11425 0

Свързани новини

Водещи новини