Астросъветът днес: Не предприемайте нищо ново, нищо важно, не подписвайте договори, внимавайте с документите

  • 27 юни 2018 09:49

  • 2276
  • 0
Астросъветът днес:  Не предприемайте нищо ново, нищо важно, не подписвайте договори, внимавайте с документите
© Pixabay

От 26 юни Марс става ретрограден до 27 август. Това ще допринася за забавяне на делата. Ретроградният Марс е подходящ за работа, която изисква внимание и концентрация, както и за възобновяване на недовършени проекти. Но за ново начало, времето не се вписва. Не се препоръчва през това време да се правят планирани хирургични операции (освен животоспасяващи). Като правило битовата техника става чувствителна към разрушителната енергия на Марс и започва да се чупи, поврежда. По същото това време се наблюдават повече, отколкото обикновено пътни аварии, задържане на влакове и самолети. Не трябва да се купува автомобил, битова техника, да се започва нов проект или ново дело, да се започва ремонт, строителство, да се прави преинсталиране на компютрите, да се провеждат съревнования. Някъде могат да бъдат възобновени военни действия.

Небесните влияния оказват отрицателно въздействие върху отношенията между хората, може да доведе до нарастване на броя на произшествията, увеличаване на криминалните престъпления. Всичко това ще бъде подсилено от излишната енергия на утрешното пълнолуние в Козирог, което в съвпад със Сатурн, а той в опозиция към Слънцето.

Луната продължава престоя си в знак Стрелец като в същото време се движи на празен ход до 18:53ч. В този период не предприемайте нищо ново, нищо важно, не подписвайте договори, внимавайте с документите, не правете важни покупки.

Забранено е натоварването на бедрата, тъй като сега са най-уязвими. Масажите се отразяват добре и отпускат схванатите мускули. Избягвайте посещението при зъболекар, ако не е наложително.

В 18:53ч Луната преминава в знак Козирог и ще остане до 07:38ч на 30 юни.

14 лунен ден (продължава от предния ден до 20:27ч на 27 юни) В друго време денят би бил добър за начало на нови неща, но поради празния ход на Луната, не може да се реализират позитивните влияния. Денят често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. И ако се замислите, ще видите, че нямате основание да ги изпитвате. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват. Възможно е да се изпита тъга, меланхолия, контакти с другия свят.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт.

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващо поколение в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс – Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където и както не сте го правили.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

15 лунен ден (започва от 20:27ч на 27 юни продължава до 21:18 ч. на 28 юни)
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2276 0

Свързани новини

Водещи новини