Астро: Напрегната връзка на Луната с Уран

  • 16 юни 2018 06:38

  • 3664
  • 0
Астро: Напрегната връзка на Луната с Уран
© Pixabay

Напрегната връзка на Луната с Уран в 12:46ч прави променливо настроението, повишава емоционалността, неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици. Избягвайте да се намирате през това време на обществени места. Тъй като са възможни проблеми с техниката, автомобилите, добре е да не карате автомобилите си около това време.

По-късно напрежението ще се снижи благодарение на съединение на Венера и Луната (15:15ч). То ще пробуди стремеж към комфорт и топлота, вкусна храна, съзерцание на красивите неща, ще подтикне към романтични срещи.
Луната е в знак Рак и се движи на празен ход до 10:22ч. След това преминава в знак Лъв, където ще остане до 11:42ч на 18 юни. През това време можете да се чувствате силни и уверени в себе си. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Колкото повече смях и шеги има, толкова по-добре. Добре е да има приятни изненади, подаръци. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

4 лунен ден (започва от 08:36ч на 16 юни продължава до 09:47ч на 17 юни) Символ е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Благоприятен ден за вземане на важни решения, за начало на нови дела. 4 лунен ден се отличава със спокойствие и стабилност. Добре е да си спомним миналото, да споменем починалите близки.

Преди да се предприеме нещо, трябва внимателно да се обмисли. Хубав ден за благородни постъпки. Все още имате последна възможност да направите корекция в делата си и ако не я използвате останалият лунен месец ще мине напразно.
Първата половина на лунния ден е по-благоприятна. Разкриват се нови перспективи. Втората половина вече не е така благоприятна, нараства конфликтността, пада настроението. Тогава е важно да се съхрани спокойствието, да се избягват споровете, да не се поддавате на провокации. Ако изпълните тези препоръки и запазите позитивна настройката си, тогава денят ще ви донесе успех.

Денят носи добро и зло в равни количества – двойствен ден. Възможно е да трябва да избирате между доброто и лошото. И тъй като изкушенията днес са навсякъде, внимателно обмисляйте решенията си и действията си. Може да ви се открие както приятната, така и неприятната страна на вашия живот и в това се крие двойствеността на деня.

Съществува поверие, че в 4 лунен ден можем да видим себе си без маски, такива каквито сме. По същия начин можем да видим и околните хора и събитията.
Удачен ден за деловите хора. Може да се занимавате с финансови въпроси, търговия, но не с недвижима собственост. Всички вложени пари ще се отплатят много бързо. Не е най-добрият ден за общуване с началници.
Добре е денят да се прекара със семейството и близките. Ден за укрепване на семейните и роднинските отношения. С никого не спорете в този ден. Подарете романтична вечеря на своята половинка. Денят е пасивен, затова си позволете да почивате достатъчно.

Ако заболеете в този ден, не пренебрегвайте отиването на лекар. Може да има усложнения след това, ако не се предприеме правилно лечение. Болестите могат да се окажат и наследствени, тъй като денят е свързан с роднинските връзки. Ако в този ден заболеят шийните прешлени и мускули, това е знак, че правите нещо не както трябва, че нарушавате правилата на 4 лунен ден.

Секс – Не е най-добрият ден за личен живот. Не подхожда за романтична среща, особено ако възлагате големи надежди. Хората са повече склонни към апатия. Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.
Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3664 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини