Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 11 юни 2018 10:14

  • 24321
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен – Седмицата ще бъде плодотворна, но за да бъде по-успешна работата, трябва да бъдете по-дисциплинирани и старателни. Вашият главен помощник и наставник Слънцето ще ви помогне да станете по-привлекателни в очите на другите. В понеделник се препоръчва умерена активност. Денят ще бъде изпълнен с дисхармония. Вторник и сряда ще бъдат положителни дни. Втората половина на седмицата ще ви донесе повече радост, но в същото време ще са ви необходими много повече усилия и енергия. Отдайте сега толкова, колкото има нужда и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Когато взимате решения, помислете какви последици ще последват - не само за вас, но и за онези, които ви обкръжават.

Телец – Опитайте да сведете общуването до минимум. Сега ще бъде трудно да намирате взаимно разбирателство с хората. Не вярвайте на всяка дума, която се казва и се пазете да не попаднете в примката на ласкателството. В живота ви могат да се развиват обстоятелства, в които ще се чувствате буквално беззащитни и безпомощни. През тази седмица ще имате силно магнетично излъчване, което ще бъде бързо улавяно от противоположният пол.Този период способства за завързване на леки, но необвързващи отношения. Ако не ви устройва, не търсете нови запознанства, обърнете повече внимание на тези хора, които са с вас от дълго време, може би това е вашата съдба. За брачните двойки този период е благоприятен, ще даде стабилност на отношенията, ще позволи решаването на всякакви семейни проблеми без излишни емоции и разумно.

Близнаци – Вие ще бъдете пълни с енергия и ще можете да постигнете добри резултати във всичко. Не разчитайте твърде много на обещанията на другите. Не слушайте случайни хора и не вземайте под внимание тяхното мнение. Опитайте се да избегнете грешки, дължащи се на вашата наивност. В личния си живот всичко ще бъде спокойно, въпреки че са възможни малки кавги. В отношенията с любимия човек ви очакват само приятни изненади. Тези, които са сами могат да завържат ново перспективно запознанство. Срещите с приятели ще ви изпълнят с нови впечатления и информация.

Рак – Постарайте се да изживеете тази седмица без конфликти. Няма да бъде лесно, особено на работното място, защото другите могат да изискват твърде много от вас. Фокусирайте се върху собствените си работи, направете за себе си нещо приятно. Например препрочетете любимата си книга. Основното нещо е да останете спокойни. Помислете за малко отпуска, вече имате нужда от добра почивка. Не е изключено да има повишена чувствителност към промените на времето. Ще постъпите разумно, ако си отделите повече внимание на здравето даже профилактично да е, защото имате доста ежедневно натоварване, а имунната ви система започва да отслабва, жизненият ви тонус да намалява.

Лъв – Предстои ви да свършите доста работа, да се справите с доста задачи и седмицата може да се окаже, че ще е изморителна за мнозина. Вашата проницателност ще бъде наистина уникална, но всеки опит да повлияете върху околните може да доведе до проблеми. В началото на седмицата трябва да сте пестеливи  на сили и на средства. В края й обаче можете да се разпуснете и да се наслаждавате на собствения си успех с чисто сърце. Не давайте воля на гнева си в понеделник. Четвъртък може да се окаже ключов ден за някои неща. Всякакви промени във външността ви ще бъдат удачни. Не изпитвайте търпението на другите, ако не искате да предизвиквате кавги. При повечето Лъвове ще се наблюдава изявен стремеж към любовни приключения. Актуализиране на чувствата и леко романтично увлечение при някои. Само не преминавайте границата на допустимото.

Дева – Дни за нови познания и разширение на кръгозора ви. Пред вас стои доброто и хубавото, но лесно няма да стигнете до него. Чака ви труден и пълен с предизвикателства път до там. Научете се да бъдете повече умерени и въздържани, в противен случай животът ще ви принуди да го направите. Не провокирайте емоционално другите хора. Съдбата ще е твърде капризна и непостоянна към вас, но и така ще успявате да минавате между капките. Необходимо е да бъдете по-активни през следващите няколко дни. Желателно е да следите за правилното развитие на ситуациите. Благоприятно време за пътуване. Добро време за решаване на семейните въпроси и отстраняване препятствията в любовта. Ако положите дори съвсем малко усилия, лесно ще хармонизирате дадената област.

Везни – Ще се радвате на хубави дни и добро самочувствие. Нарастването на оптимизма ви ще ви активира към действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете важни решения по определени въпроси. Ще бъдете успешни във всяка област, в която поемете. Идеално време за въплъщение на вашите идеи и тайни желания. Трябва да решите кое е по-важно за вас - верността към собствените принципи или очакванията на околните. Съвместимост между тях за съжаление е невъзможна. Вашият творчески потенциал ще бъде разкрит и оценен. Предложете на любимия си човек ново място за почивка, а на началника - интересен проект. Този период е благоприятен за установяване на нови любовни отношения и за по-нататъшно развитие на съществуващите връзки.

Скорпион – Седмицата ще изисква от вас строга дисциплина, точност и внимание. Към целта ще напредвате бавно, но уверено. Въздържайте се от нови договорености с непроверени хора. Някои перспективи може да изглеждат изкусителни за вас, но трябва да прецените плюсовете и минусите. Материалният резултат може би няма да се появи веднага, но всичко, което ще направите сега, няма да бъде напразна загуба на време и усилия. Предстоят интересни събития. Прекрасно ще ви се отдава самопрезентацията, затова общувайте, запознавайте се, договаряйте се. Може да ви споходи желание да промените своя облик, за да изглеждате по-елегантни и ефектни. В личният ви живот има светли перспективи. Използвайте времето да укрепите отношенията с любимия човек.

Стрелец – Стрелци, време е за промяна. Може да започнете с външния вид. Тази седмица е изключително благоприятна за подобни промени. Но по финансовите въпроси, бъдете внимателни, за да не настъпят сериозни промени в портфейла ви. Вашата консервативна природа от финансова гледна точка сега ще се прояви повече от всякога. Този период ще бъде доста добро време за най-амбициозните представители на този зодиакален знак. Ще имате отлична възможност за самореализация и за постигане успех в професията. Тенденциите са благоприятни за всякакъв вид дейност, където ще можете да проявите творчески, неординарен подход. Помислете за нови варианти как да използвате старите ресурси. Обръщайте внимание на всички сигнали и знаци, които стигат до вас - случайна среща с нужния човек, телефонен звън, който ви напомня за нещо, случайно прочетени или дочути  фрази, факти.

Козирог – За вас настъпва прекрасно време. Звездите са на ваша страна. Бързайте бавно. Нека всяко нещо следва собственият си ритъм. Не пришпорвайте събитията. Старайте се да избягвате споровете – не е невъзможно, но трудно бихте ги спечелили. Отделете време да правите това, което ви харесва. Дори е препоръчително да си вземете малко отпуск. Най-важното нещо сега за вас може да бъде личния ви живот, въпросите за дома, семейството, икономически или жилищни проблеми. Голяма част от решението им ще зависи от вас лично, въпреки че можете да действате не за себе си, а заради семейството. Можете да имате късмет в любовта, вашата привлекателност ще се увеличи. Но това може да доведе и до проблеми, особено ако не сте много внимателни към хората около вас и техните чувства

Водолей – Вашата припряност в действията може да обърка някои дела вместо да ги ускори. Ще ви бъде трудно да откриете своята опорна точка през следващите дни. Негативните планетни влияния ще се редуват ритмично с позитивни. Колкото по-бързо се справите с колебанията, толкова по-успешно ще се развият действията в близко бъдеще. В личните отношения е необходимо да се вземат предвид желанията и нуждите и на партньора ви, а не само на вашите собствени. Тези, които търсят връзка, имат шансове да започнат нови отношения и нека да следват интуицията си. Първите впечатления почти винаги се оказват верни, но не форсирайте събитията.

Риби – Вашите замисли и идеи могат лесно да се сбъднат. Ще имате сили и възможности за това. Ако покажете търпение и такт, можете лесно и без бързина да завършите това, което сте започнали. През този период личният живот излиза на преден план и може да премине през някои промени. Това е особено актуално за женените и обвързаните Риби, които имат деца: тази седмица е най-доброто време за общуване с тях и грижа за тяхното развитие. Хороскопът ви препоръчва повече да общувате с другите, да осъществявате полезни връзки, които ще помогнат във вашата кариера. Опитайте се да посещавате по-често обществени места, не отказвайте да се срещате със стари приятели. Благодарение на новите връзки можете да разрешите повечето проблеми. На тези, които са сами, звездите обещават помощ в търсенето на любов, не се изключват романтичните връзки на работното място. Настъпва благоприятен период за запознанства и контакти.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24321 0

Свързани новини

Водещи новини