Пробуждат се скрити сили

  • 08 юни 2018 06:12

  • 5361
  • 0
Пробуждат се скрити сили
© Pixabay

В 13:57ч Луната е в секстил с Марс – Прилив на енергия ни очаква. Получаваме реална възможност да получим това, което ни трябва, но и възможност да изпортим работата поради нервност, бързане и превъзбуда.

Повишава се степента на емоционалното въздействие върху другите. Хората стават уверени и напористи. В любовта – подходящ момент за признание, в работата – желание да се завърши започнатото.

Луната от 00:27ч е в знак Овен и ще остане там до 07:05ч на 10 юни. Силата на Овена прави човек нетърпелив, не търпи наличието на невидими окови. Понякога се наблюдава пренебрежително отношение към своите отговорности или желание всичко да се направи отведнъж и веднага. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло. Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. В дрехите предпочитайте сини, сребристи цветове, размити тонове. Избягвайте червените и оранжевите. Да се пият по малко течности. Колкото по-малко, толкова по- добре. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

24 лунен ден (започва от 02:45ч на 8 юни и продължава до 03:13ч на 9 юни) е не по-малко активен, отколкото предните дни, но вече не толкова агресивен, а по-мек. Символизира пробуждането на силите на природата. Денят е пълен с радост и движение. За някои е даже празничен.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можем да заложим фундамент за нови големи дела или да дадем второ дихание на вече започнатите.

Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24- я ден неизменно ще донесе късмет и успех.

Денят се счита за физиологически тежък. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се стига до физическа умора, злоупотреба с алкохол. Храната трябва да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино. Възможно е обостряне на алергии или съдови заболявания, както и за камъни в бъбреците.

Прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, но без да се отправят претенции един към друг, а да се изслушват взаимно.

Днес не само може, но и е нужно да се занимавате с любов. Секса се приветства, за количеството няма ограничения. Добрият и продължителен секс в този ден служи отлично като профилактично средство срещу много заболявания.

Днешната подстрижка или подравнява

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5361 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини