Днес сме под влиянието на най-разнородни звездни влияния

  • 06 юни 2018 05:55

  • 6802
  • 0
Днес сме под влиянието на най-разнородни звездни влияния
© Pixabay

Искам първо да ви напомня, че спазването на препоръките на лунните дни и другите небесни влияния, не е живот по разписание, в който да изпълнявате всичко механично, какво можете и какво не можете да правите.

Препоръките - това са само един начин да се настроите към естествения ритъм на природата, да се върнете към корените й и да стигнете до хармонично съжителство с околния свят, да можете да усетите и да разберете този свят.

Днес Луната влиза в последната си фаза, поради, което тя е слаба. Винаги при смяна на фазата денят е напрегнат, затова максимално почивайте, релаксирайте, а ако в средата на седмицата за мнозина е невъзможно, тогава просто не се нагърбвайте с много задачи. Заемете се с най-лесните и отнемащи най-малко енергия. За тези, които могат да си го позволят е добре да отидат на сауна, масаж, басейн, да посетят спа-салон. Храненето да е колкото може по-леко. По-добре да е без млечни и месни продукти. По-леко ще се почувствате.

От 5 до 7 юни ще ни влияят следните планетни аспекти:

Квадратурата между Меркурий и Нептун (точният аспект е в 17:09ч на 6 юни). Това е труден, стресиращ аспект. Най-лошото време за големи покупки. Тези дни се намалява способността за добри анализи, хората стават по-доверчиви към невярна информация. Правят се грешни изводи. Трудно се следват фактите, указанията и инструкциите и трудно става концентрирането в главните неща. Възможни са манипулации и измами от страна на нечестни хора. На никого не давайте пари на заем, тъй като тези пари едва ли ще ви се върнат. Не започвайте нови дела, не сключвайте сделки, не оформяйте кредити. Не подписвайте сега документи, не подписвайте контракти, договори. Неблагоприятно за търговия. Неблагоприятно за всички видове покупки.

Не се обръщайте към гадатели и екстрасенси. Неблагоприятно е за пътуване по вода. Можете да станете жертва на клевети и интриги или на кражби.

Не е подходящо за посещение на лекар, не е благоприятно за операции, не е подходящо за определяне на диагнозата на заболяването.

Още едни важен аспект оказва влияние и това е опозицията на Венера с Плутон – (точният аспект в 05:24ч на 6 юни). Обсебването, проявата на собственически чувства и завистта ще намерят плодородна почва в ситуации, които ще срещнете през този период. Ожесточена конкуренция и задкулисни машинации очакват мнозина. Онова, което обикновено няма значение, сега може да предизвика отчаяна борба. В деловите и романтичните партньорства се намъква недоверието, ревността. Прекомерна чувствителност, неконтролируеми действия. Нарастват престъпленията на сексуална почва, изнасилвания, домашно насилие, убийства. Може да прекъснат стари и износени отношения. Това е критично време за такива връзки. В семейството се налага да се направят някои жетви. Препоръчва се сдържаност в отношенията, смирение, отстъпки, докато се разминат опасните влияния.

Друг аспект, който влияе в тези дни е квадратурата на Слънцето с Нептун (точният аспект 09:00ч на 7 юни) – Рисковано е да общувате с началниците и висшето ръководство. Няма да получите това, което искате, може да бъдете умишлено подведени. Избягвайте светските дейности, прекомерните забавления и сексуалните излишества. Склонност към самозаблуда, към изневери, тайни връзки, измама в любовта. Може да се появят мисли за развод или да настъпи раздяла. Общуването с децата също може да създаде проблеми. Неподходящо време за зачатие. Да се избягват обществените места, а жените да не общуват с малко познати мъже. Съсредоточете се върху духовните търсения. Бъдете внимателни с употребата на лекарствени средства, алкохол и наркотици, при водоеми и в непознати територии.

Луната се намира в знак Риби, където ще пребивава на 6, 7 юни до 00:27ч на 8 юни. Засилва се мечтателността, привлича ни всичко тайнствено и мистично. Намалена е умствената концентрация, мисълта има склонност да витае в облаците, всякакви въпроси изискващи конкретика, трудно ще намират своето решение. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката. Избягвайте да вървите продължително, на големи разстояния и не стойте дълго време прави. Пригответе си най-удобните обувки.

Грижи за кожата: Подходящо време за хидратиране на лицето и тялото с подходящи маски и кремове. Посещението на козметичния салон по-добре да отложите.

Грижа за цветята: Луната в Риби дава на пространството положителна енергия, която позволява на красивите ви цветя да се развиват бързо. Подходящо е за поливане и заедно с това торене на растенията, разрохване на почвата.

22 лунен ден (започва от 01:48ч на 6 юни и продължава до 02:17ч на 7 юни) Денят е добър за осмисляне на житейският опит, за изграждане на рационални планове за бъдещето. Период на мъдрост и получаване на тайни знания. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално.

Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Здраве – В 21 лунен ден трябва да се обърне внимание на кръста и таза. Пазете ги от травми. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижка –Може след подстригването в този ден да придобиете нещо ново, но това може да са и няколко излишни килограма. Не се подстригвайте много късо!

Сънища – В тях ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите във вашия сън, старайте се да разберете къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6802 0

Свързани новини

Водещи новини