Астропрогноза: Не започвайте нищо ново, докато не завършите старите дела

  • 19 април 2018 06:10

  • 5232
  • 0
Астропрогноза: Не започвайте нищо ново, докато не завършите старите дела
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч на 20 април. В такива дни хората изпитват прилив от енергия и желание да се действа активно. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и бързи решения, излишна бъбривост. Губи се много време за празни разговори, безсмислени дейности и пари за ненужни вещи. Нараства потребността от смяна на обстановката и нови впечатления. Хората лесно се поддават на влияние от различни страни. Необходимо е да се справите с мимолетните импулси, за да избегнете грешки. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс, лесно се хваща простуда в белите дробове, да не се претоварва нервната система. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени помещения. Не се учудвайте, ако не се почувствате добре след това.

В 17:11ч Луната прави квадрат към Нептун, което увеличава мечтателността, разсеяността, сънливостта. В такова състояние лесно можете да се окажете под нечие влияние, затова избягвайте напористите хора. Ако изпитвате душевна неудовлетвореност, то тя ще ви доведе до тревога, безпокойство, тъга. При такъв случай се съберете в приятната компания на близки приятели и няма да ви е толкова самотно, направете нещо, което да ви е приятно. Полезно е да слушате музика. Това оказва целебно въздействие, снема психическото напрежение.

5 лунен ден започва от 09:09ч и продължава до 09:58ч на следващия ден.

“Осъществяване” Един от най-отговорните дни, но също така носи положително настроение. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проверете своите възможности и заложете фундамента точно днес. Символ на деня е Еднорога, обозначаващ вярност към принципите и дълга, отстояване на своето мнение. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Прекрасно време за усвояване на знания. На адвокатите в този ден ще им върви и те без труд ще печелят съдебните процеси. За престъпниците денят е неблагоприятен, бързо се разкриват всички мошеничества. Благоприятно време за решителните и смелите хора. Не започвайте нищо ново, докато не завършите старите дела. Ако сте лекомислен човек, то денят ще ви премине трудно.

Добре е в този ден да се пътува или да си поплачете. По този начин се изчиствате. Постарайте се нищо да не губите в този ден, защото повече никога няма да се върне.

Здраве - Петият лунен ден е ден на единството на материалното и духовното. Днес процесът на преобразуване на храната в енергия е много активен. Може дори да събуди зверски апетит. Бъдете внимателни! Днес е необходимо да се яде с ума. Този ден е предназначен да запълни енергията, която ни липсва. Цялата погълната храна изгаря без остатък в организма. Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, но не трябва да гладувате. Ако ви влече към месото, това показва, че у вас живее хищник. Ако ви се появят киселини или ви се повръща, това означава, че някъде бъркате и Луната не ви дава своето благоволение.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството. Създайте около себе си благоприятна атмосфера. Не бъдете сприхави и агресивни по отношение на близките хора.

Сексът в този лунен ден има лечебна сила, ако се използва правилно. Той може да помогне за снемането на натрупаното напрежение, да ви отпусне и направи по-спокойни. Ще почувствате прилив на позитивна енергия. Не експериментирайте с нови места и пози. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Колкото по-малко се напрягате, толкова по-голямо удоволствие ще получите. Сега в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Бизнес – Нови дела не започвайте. Преговорите няма да ви се отдадат. Финансовите въпроси и операции с недвижима собственост е добре да отложите. Единствено може да се разплатите с дълговете си. С началството в пререкания е добре да не се влиза. Да търсите компромиси от колеги и партньори сега е безполезно. Най-добре е да планирате новите действия.

Подстрижка – Най-доброто време за посещение на фризьор. Съществува поверие, че ако в 5 лунен ден подстрижете косите си, то в близко време ще ви сполети финансов късмет.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – Образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение – дали се движите стремително напред или бягате по безкраен кръг. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец. Всички приятни и хубави сънища в този лунен ден често се сбъдват, а неприятните – по-често носят предупреждения, но никога не се реализират в пряк смисъл, обаче се нуждаят от правилно тълкуване.

Ако ви се присъни, че плачете на сън, това може да се приеме като добър знак и показател, че вашият организъм се изчиства и изпълва с нови позитивни енергии. Също така добър знак е да пътувате на сън.

Ако сънят ви е бил неприятен, разстройващ, обърнете внимание на своето здраве!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5232 0

Свързани новини

Водещи новини