Астропрогноза: Необходимо е да видите положителната страна на всичко

  • 08 април 2018 07:46

  • 2433
  • 0
Астропрогноза: Необходимо е да видите положителната страна на всичко
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април. В тези дни интензивността на емоциите и страстите намалява и отговорността и чувството за дълг са на първо място. Във всичките си действия и постъпки, хората изхождат от съображения за полезност и практичност. През този период способността за съчувствие и съпричастност намалява. Лесно може да настъпи отчуждение и равнодушие дори към близък човек. Всичко, което владее хората в тези дни, е логика, разум, целесъобразност.Уязвими са костите, кожата, коленете.

22 лунен ден започва от 02:44ч и продължава до 03:28ч на следващия ден. Много спокоен и благоприятен ден. Ден на мъдростта, тайните знания, световния закон и неприкосновеността. На този ден новите знания се придобиват особено добре, идват нови идеи и решения. Четете между редовете. Най-добрият ден за мъдреци и философи. Подходящо време за предаване на опит и знания, за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро, руни.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Енергията на този ден подобрява умствените способности, засилва способността за духовно и творческо обновление. Изостря се чувството за справедливост. Добродетелта днес дава големи резултати. Всеки, който замисля нещо лошо е обречен на провал.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Ако имате някакъв сложен проблем, днес трябва да станете като страничен наблюдател, тъй като решението и отговорът могат да дойдат от обикновени ежедневни сцени и веднага ще ги разпознаете.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Здраве - Пазете си нервите и здравето. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Заболявания появили се днес са доста опасни. Необходимо е да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. По-добре да не правите резки движения. Препоръчва се да ядете много, да заредите стомаха, но без преяждане. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2433 0

Свързани новини

Водещи новини