Астропрогноза: Периодът е опасен

  • 02 април 2018 06:39

  • 8589
  • 0
Астропрогноза: Периодът е опасен
© pixabay

Луната е в знак Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на 4 април. Периодът е опасен. Нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Не трябва да се вземат решения, особено прибързани, защото те идват от депресивни мотиви и печални мисли. Денят на бащите. Докато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергетика върху децата е особено благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях. Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най-добре е ако е свързан с кръвна връзка с детето.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

16 лунен ден продължава до 22:02ч.
Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. Да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Старайте се да не проявявате недоволство. Забранени са крещенето, безцеремонността, проявите на злоба и завист. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. Добре е за уединение.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици.

Отношения – Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. След напрежението от предните дни, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със сцени на брутално насилие. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Може да се задоволите само с разпускащ масаж с ароматични масла.

Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания. Да се избягва суетнята и шума.

Подстригване - Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

17 лунен ден започва в 22:02 и продължава до 23:05ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8589 0

Свързани новини

Водещи новини