Прекрасен ден, изпълнен с любов, красота, спокойствие и щастие

  • 15 февруари 2018 09:05

  • 9069
  • 0
Прекрасен ден, изпълнен с любов, красота, спокойствие и щастие
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 04:43ч на 16 февруари. В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. Интересите са насочени към новото, интересното, необичайното. Луната във Водолей носи различни изненади, срещи с различни хора. Подсъзнателно хората се стремят към свобода, промяна, така че присъства желание да се промени обичайното състояние на нещата. Рутинната работа не се развива добре, трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни, но и предразполага човек към доброжелателно отношение. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

30 лунен ден започва от 07:12 и продължава до 23:06ч. Не всеки лунен месец има 30 лунен ден, а когато го има, то той е кратък, продължава само часове, но се счита за пълноценен. Това е прекрасен ден, изпълнен с любов и красота. Един от най-спокойните и щастливи дни. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. В този ден често доброто и злото, които получаваме са в равни количества. Колкото по-малко емоции има, толкова по-добре. Емоциите пречат на правилното мислене и затъмняват разума. Ако сте преизпълнени с емоции, тогава няма да виждате обективно нещата.

Както предния лунен ден, сега също е подходящо време да се отървем от всичко лошо, но основната задача на този ден е да се даде на другите хора радост и любов и в никакъв случай не трябва да се поддаваме на агресия, недопустими са дори агресивни мисли, думи или дела.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Използвайте всеки метод, който ви харесва. Това може да стане чрез вземане на душ, вана, или мислено отработване на ситуацията, четене на мантри, молитви, Рейки и други. Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се завърши всичко, което е започнато по-рано, но е твърде рано да се правят нови планове. Не подхожда за започване на нови дела. Прекрасен период за творчество. Добър ден за благотворителни дела.

Силно се изостря интуицията, възникват верни предчувствия. Затова обърнете внимание на мислите, които идват при вас днес: те могат да променят живота ви.

Лош знак на този ден е, ако ви лае куче. Това означава, че сте направили сериозна грешка в отминаващия лунен месец. Още веднъж си припомнете какво се е случило през последния месец, какви грешки сте допуснали и коригирайте ситуацията.

Отношения – Много подходящо време за общуване с близки хора. Благоприятно време за срещи. Не изпускайте своя шанс и прекарайте времето с любимия човек, но ако ви е първа среща, по-добре я отложете. Също така този ден е подходящ за разтрогване на тези връзки, които вече са отживелица и ви угнетяват. Добре е да се избягват половите отношения.

Здраве - Ако заболеете в този ден, ви е необходима незабавна медицинска помощ, тогава болестта няма да е продължителна и опасна. Уязвими са долните части на краката. Не трябва да се лекуват или оперират. Противопоказна е също операция на сърцето. Ако от дълго време се каните да се откажете от лоши и вредни навици, сега е идеалното време да го направите. Яжте в по-малки количества храна, ограничете месото и острите подправки. Отдайте предпочитание на супи, каши и сокове.

Подстрижка - Хубаво е да подстрижете краищата на косите си. С това вие слагате чертата под всички събития от отминалия лунен месец и давате импулс на косите си да се настроят към енергията на новия период, да се подготвите за сложния ден на новолунието.

Усмихвайте се на света дори да е облачен деня и светът ще се усмихне на вас, изпращайки златист слънчев лъч през облаците. Това е най-висшата мъдрост на 30-ия лунен ден.

Новолунието и 1-ят лунен ден започват в 23:06ч. Едновременно с това има частично слънчево затъмнение. Повече за тях може да прочетете  ТУК:  

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9069 0

Свързани новини

Водещи новини