2018 година е време за открития, за разрушаване на стереотипите и премахване на клишетата

  • 09 януари 2018 11:21

  • 3906
  • 0
2018 година е време за открития, за разрушаване на стереотипите и премахване на клишетата
© Pixabay

2018-а ще мине без съдбоносни сътресения, не ни очаква апокалипсис, не ни очаква война, нито пък революция - това твърди астрологът Павел Глоба, за когото се смята, че се допитва самият Владимир Путин. Глоба е от малкото астролози, предсказали, че Тръмп ще седне в Белия дом, когато повечето му колеги вещаеха успех на Хилари Клинтън.

2018-а е годината на Жълтото земно куче по китайксия хороскоп и настъпва на 16 февруари. Това е време за открития, за разрушаване на стереотипите и премахване на клишетата. Но годината в никакъв случай не е революционна. Жълтото куче носи спокойствие и уравновесеност, а стихията на Земята ги засилва, пише "Астро Телеграф".

Според Глоба 2018-а има добри енергии за разрешаването на забатачени ситуации, за добри финансови сделки. Ако през 2017-а успехът бе променлив, то сега ни чака доста по-голяма стабилност и тя ще зависи от упоритата работа и усърдието. По-лесно ще се решават стари спорове, но и разделите тази година ще са окончателни и без възможност за възобновяване на отношенията. Кучето е символ на верността и предаността, затова промените и неверността през 2018-а могат да доведат и до пълен крах на надежтите и всички планове за бъдещето.

Във финансово отношение 2018-а се очертава като доста по-стабилна. Но това означава стабилна и в бедността, както и за богатството. Глоба ни съветва да проявяваме по-голяма загриженост за собствените си дела и да не се вглеждаме в паничката на ближния, а в собствената. Ако ситуацията не е критична, не е наложително да сменяме местоработата си. Но това зависи от индивидуалния хороскоп на всеки. Бързото издигане в йерархията ще е възможно, ако предложим нестандартно решение на проблемите и успешно изпълним сложна работа.

Докато Огненият петел поставаше под въпрос всеки успех през 2017-а, то Жълтото куче помага на тези, които зачитат традициите и работят упорито. Добра година да се действа с ум дори в най-стресовите ситуации. Трябва да се съсредоточим как да намерим твърда почва под краката си през годината. Жълтото куче помага на търсещите разбирателство, на избягващите скандали и конфликти, на милосърдните, на тези, които дават, без да очакват в замяна. Годината не е добра за бездушните чиновници.

Ако в отиващата си година на Огнения петел по китайския календар успехът бе плод на случайността, то през годината на Жълтото куче няма да можем да вярваме толкова много на късмета си, колкото да се доверяваме на усилията си. Астрологът на Путин ни съветва да се доверим в повечето случаи на интуицията си, когато се налагат бързи решения, но за всичко останало ще ни трябват стабилно планиране и трезви оценки. Трябва да се обръща внимание на дреболиите, дори и на най-незначителните на пръв поглд, защото сега по-лесно малкото камъче ще преобръща каруцата.

Астрологът ни съветва да избягваме рисковете и да разглеждаме всички възможни варианти, колкото и неправдоподобни да ни изглеждат, а чак тогава да купуваме. При правилен подход похарчените средства ще се върнат и купените вещи ще ни служат дълго и ползотворно.

В годината на Жълотото куче е важно да планираме работите си и по-малко да действаме на емоции.

Последвайте канала на

Novini.bg
3906 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини