Астросъветът за днес: В този лунен ден сексуалните занимания водят често до развод

  • 11 декември 2017 06:08

  • 7427
  • 0
Астросъветът за днес: В този лунен ден сексуалните занимания водят често до развод
© Pixabay

Луната е в знак Везни от 07:02ч. Хората стават по-деликатни и приятни в общуването. Силно нараства интереса към противоположния пол. В същото това време изникват повече колебания и нерешителност. Дългото обсъждане на различни варианти прави трудно вземането на окончателно решение. Благоприятно време за обновление на гардероба, за покупка на украшения и бижута, произведения на изкуството.

Стават особено уязвими бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета, тъй като може да се получи обостряне. Да се намали употребата на течности, а алкохола е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират. Благоприятно време за вадене на зъби, за лечение на уши, очи и пластични операции. В храната да преобладават повече плодове и зеленчуци.
 

23 лунен ден започва в 00:45 и продължава целия ден Този лунен ден се счита за време на разгула на вампирите. Човек или проявява енергиен вампиризъм, или става жертва на такъв. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста. Ознаменуван е още с различните настройки във физическия свят, които стават по инерция, тъй като са набрали значителна скорост от по-рано. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи полза сега. В 23- я лунен ден е било Рождество Христово. Този ден е символ на самопожертвованието, жертвата, греха - покаяние, разбирането и прошката на другите. Постарайте се колкото може по- малко да общувате и се въздържайте от бизнес дела.
Ден, в който вместо да осъждате другите, е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”. Не е подходящо за никакви начинания. Също така не рискувайте. Ако в някаква ситуация сте стигнали до предела, то сега рязко може да се измени вашия живот и да започнете на чисто в тази сфера, в която чашата на търпението ви е преляла.

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. И най-малката доза може да доведе до поразии. Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Сънищата са лъжовни.

Секс - Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Хубаво е да се въздържате от полови контакти, още повече че половите органи и при мъжете и жените са уязвими сега. В този лунен ден сексуалните занимания водят често до развод. Ако обаче се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно отново да се съберете със съпруга/та си.

Това са само предупреждения. Няма нищо страшно, просто е необходимо да спазвате инструкциите за употреба на деня.

23-и лунен ден – символ: Полукрокодил, полуриба - Родените в 23-ти лунен ден притежават едни от най-трудните характери и имат необичайна съдба, въпреки това са дружелюбни и с добър нрав. Много неща в живота им ще зависят от тяхната среда, образование и обучение. Те могат да бъдат както негодяи, така и рицари. Каквото започнат, обичат да го доведат до логичен край. Стремейки се към целите си и виждайки изгодата, те не изпускат своето. Отличават се с максимализъм.

Притежават желязна схватка. Ако нещо получат, те не се отказват от него, вместо това ще отстояват до край своето притежание. Много са дейни. Във всяка стъпка търсят смисъл и не могат да търпят неоправдани действия. Лесно могат да намерят подход към хората, както и да заблудят или хвърлят прах в очите на другите. Сред тези хора може да срещнете авантюристи. Ако се развиват духовно, могат да станат добри проповедници, учители или монаси. Наред с всичко, имат много негативни емоции. Не бива да им се поддават, нужен е самоконтрол.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7427 0

Свързани новини

Водещи новини