С какво време идва новата седмица

  • 13 октомври 2019 20:56

  • 1492
  • 1
С какво време идва новата седмица
© Pixabay

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца. През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо.

Утре в сутрешните часове на отделни места в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат между 6 и 11 градуса, в София - около 8 градуса.

През деня ще е предимно слънчево и почти тихо. Ще остане топло за периода и максималните температури ще са между 23 и 28 градуса, в София - около 26 градуса.

В сутрешните часове на места по Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня ще бъде предимно слънчево. След обяд ще духа бриз. Максималните температури на въздуха ще бъдат 21-23 градуса. Температурата на морската вода е около 20 градуса, а вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, по високите части - до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 21 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

Във вторник и сряда ще остане топло за периода, над повечето райони - и предимно слънчево. Сутрин на места ще има ниска облачност или мъгла, с по-голяма вероятност в Източна България и по поречието на Дунав. В нощните часове ще е почти тихо, през деня - със слаб вятър от изток-югоизток. Температурите ще останат без съществена промяна.

Последвайте канала на

БТА
1492 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.13 | 22:53

1

Ураааа

Добави коментар

Водещи новини