Какво ще е времето днес?

  • 12 юни 2018 06:35

  • 2782
  • 0
Какво ще е времето днес?
© Pixabay

Днес времето ще е предимно слънчево. Максималните температури ще са предимно между 30 и 35 градуса по Целзий, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология при Българската академия на науките.

След обяд ще има временни увеличения на облачността и главно в планинските райони от западната половина на страната ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от юг-югоизток. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още малко ще се понижи.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са от 23 до 26 градуса. Температурата на морската вода е 23-25 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд на места в масивите от Западна и Централна България ще се развива купеста облачност и ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра - около 17 градуса.

Последвайте канала на

БТА
2782 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини