С какво време започва новата седмица?

  • 10 юни 2018 12:15

  • 2521
  • 0
С какво време започва новата седмица?
© Pixabay

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Утре ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, главно в планинските райони на Западна България. Там на отделни места ще превали и прегърми.

Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 29 и 34 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са от 23 до 26 градуса . Температурата на морската вода е 21-24 градуса . Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините облачността ще е разкъсана. След обяд на места в масивите от Западна България ще се развива купеста облачност и там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22, на 2000 метра - около 14 градуса .

И във вторник на места, главно в планинските райони на Западна България, ще превали и прегърми. В сряда на повече места в западната половина от страната ще има краткотрайни, но временно интензивни валежи, гръмотевични бури, възможни са и градушки. Без валежи ще остава в източните райони. Температурите ще бъдат високи за периода.

Последвайте канала на

БТА
2521 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини