Политолог: Хората се интересуват от резултата

  • 15 ноември 2019 08:10

  • 654
  • 0
© Кадър БНТ

„Изненадаме нивото на дебата вчера във ВСС“, коментира в сутрешния блок политологът Мария Пиргова. Тя сподели, че резултатът е бил предизвестен.

Стойчо Стоев, политолог, заяви, че винаги нещата се поставят принципно, но зад всичко стоят лични отношения.

ВСС преизбра Иван Гешев за нов главен прокурор

И двамата заявиха, че случилото се вчера показва, че такава е културата ни.

Пиргова смята, че е било редно, както е заявил и президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, за поста главен прокурор наистина да се проведе състезание. По думите ѝ главният прокурор на Република България наистина е ключова фигура.

Стоев обясни и защо хората се страхуват от фигурата човека, заел такъв пост.

Като гледам заявките, Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във ще бъде доста активен главен прокурор. Според него обаче той няма да бъде видим вече така, защото до момента се е подготвял за новия пост.

"Хората в България се интересуват от резултата", каза още той.

Според Пиргова, Гешев ще бъде по - шумен от Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, но поясни, че най - важното е да се спазва закона. Затова тя посъветва Гешев да върши повече работа, а не да приказва.

Иван Гешев: Политическият натиск е видим

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
654 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини