15 г. затвор за жестокото убийство в Козаново

  • 12 ноември 2019 11:03

  • 524
  • 0
15 г. затвор за жестокото убийство в Козаново
© Pixabay

Окръжният съд наложи присъда от 15 години затвор на мъж, обвинен за умишлено убийство в село Козаново. Това съобщиха от пресцентъра на Съда.

Присъдата на Окръжен съд – Пловдив предвижда подсъдимият Ивелин А. да излежи 15 години затвор при първоначален строг режим. Съдът го призна за виновен в това, че на 30 март 2017 г. в с. Козаново, обл. Пловдив, умишлено е убил лице с инициали Г. М., като убийството е извършено по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост, а смъртта е настъпила на 1 април 2017 г.

23 години затвор за жестоко убийство

Окръжните съдии осъдиха подсъдимия Ивелин А. да заплати на всяко от децата на пострадалия - И. М., И. М. и С. М., сума в размер от по 100 000 лева, обезщетение за неимуществени вреди от престъплението, ведно със законната лихва от датата на непозволеното увреждане до окончателното изплащане на сумата.

Магистратите измениха мярката за неотклонение на подсъдимия Ивелин А. от "парична гаранция" в размер на 5000 лева в "задържане под стража" и той бе задържан в съдебната зала от служителите на Областно звено "Съдебна охрана".

Повдигнаха обвинение на арестувания за жестокото убийство в Русе

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Апелативен съд – Пловдив.

Последвайте канала на

Novini.bg
524 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини