Адвокат Ина Лулчева: Задържането на кмета на Несебър е най-драстичното нещо в този случай

  • 12 ноември 2019 07:58

  • 1150
  • 2
Адвокат Ина Лулчева: Задържането на кмета на Несебър е най-драстичното нещо в този случай
© Булфото (архив)

Ситуацията е безпрецедентна по няколко начина. Моят клиент няма да напусне и да избяга от страната. Няма и кой да го отвлече по време на заклеването в Общиснкия съвет. Това с белезниците е явно демонстрация на охраната.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Ина Лулчева, адвокат на задържания кмет на Несебър Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, който е обвинен за участие в престъпна група за купуване на гласове. "Не мога да кажа колко време ще остане г-н Димитров в ареста, защото неговото задържане е незаконно. Доказателствата срещу него са само думите на един човек. Извън тези думи няма нито едно друго доказателство. Този човек е свидетел по делото. Преди време той е работил в общинска фирма в Несебър. Бил е уволнен, но не по разпореждане на кмета. Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в не си е общувал по абсолютно никакъв начин с него. От прокуратурата казват, че Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в е виден човек и има опасност да извърши ново престъпление. В този случай драстичността е в задържането на моя клиент. Това става три дни преди изборите и за мен това е опит за намеса в изборите", категорична бе Лулчева.

Отведоха с белезници кмета на Несебър отново към ареста в София

"Въпросът с отстраняването на Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в ме озадачава много. Прокуратурата може да отстрани някого заради длъжността му и ако в качеството му на тази длъжност, възпрепятства разследването. В този случай Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в не може да бъде отстранен, защото той не е обвинен за престъпление по служба, а за нещо съвсем друго", разкри адвокат Лулчева. 

Кметът на Несебър се закле, свалиха му белезниците за церемонията

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1150 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.11.12 | 09:18

2

ЦЯЛОТО БСП ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАНО.

Праведен

2019.11.12 | 08:05

1

Нима ! Трябват ти пари, болен мозък !

Добави коментар

Водещи новини