Четирима са с повдигнати обвинения за футболно хулиганство в Годеч

  • 01 ноември 2019 13:02

  • 330
  • 1
Четирима са с повдигнати обвинения за футболно хулиганство в Годеч
© Булфото (архив)

Четирима са с повдигнати обвинения за извършени престъпления по време на футболна среща в Годеч. Това съобщиха от ОДМВР-София.

След приключване на действията по разследване, проведено от служители на РУ- Годеч, трима мъже са привлечени в качеството на обвиняеми за извършени хулигански действия, а четвърти- за причинена телесна повреда по време на футболна среща между отборите на Годеч и костинбродското село Безден през април т.г.

Обвинение за престъпление по чл. 131, ал.1, т.1 и т.12 от НК е повдигнато на 32- годишен криминално проявен и осъждан жител на Банкя, причинил разкъсно- контузна рана в областта на главата на главния съдия на двубоя.

За извършени непристойни действия и отправени нецензурни и обидни реплики към тримата съдии на срещата са обвинени 50- годишен криминално проявен и осъждан от с. Безден и двама софиянци на 27 и 24 години, вторият също криминално проявен.

С прокурорско постановление на четиримата обвиняеми е наложена мярка за неотклонение „подписка“ и делото е приключено с мнение за съд.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
330 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Pop krıstyo

2019.11.01 | 13:08

1

E tova e da si bay ganyovski carvul.

Добави коментар

Водещи новини