Магдалинчев: Определени кръгове искат да овладеят прокуратурата и стоят зад протестите срещу Гешев

  • 25 октомври 2019 18:40

  • 871
  • 3
Магдалинчев: Определени кръгове искат да овладеят прокуратурата и стоят зад протестите срещу Гешев
© Кадър - БНТ

Още сутринта рано-рано сме изпратили на президента документите за избора на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ представляващият ВСС Боян Магдалинчев. "Има процедура и аз не мога да се ангажирам дали президентът ще подпише или не указа за назначаването на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Мнозинството, с което беше избран г-н Гешев, ме изненада. Той се представи много мотивирано вчера и успя да накара тези, които се колебаят, да гласуват за него. Ако г-н Гешев не изпълнява концепцията си за управление на прокуратурата, която представи вчера, има възможност за отваряне на процедура за предсрочно освобождаване от поста. Министър Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. също има предложение за законодателни промени за тримата големи, но предстоят много разговори и дебати преди да бъдат приети тези промени", заяви Магдалинчев. 

"Убедителността, решителността и категоричността на г-н Гешев ме впечатлиха най-много. Той заяви ясно, че ще се бори с корупцията на всички нива. Работата на всеки главен прокурор се отразява на работата на прокуратурата като цяло. За мен г-н Гешев ще наложи своя стил. Според мен със сигурност неговият стил на работа също ще претърпи известна промяна. За първи път виждам такова напрежение при избор на някой от тримата големи. Това е много странно. За мен това са политически амбиции, с които иска да се овладее прокуратурата. Не е трудно да се огледат политическите сили, които седят зад протестите. Има и икономически кръгове, които също не са доволни от избора на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и провокират това напрежение", категоричен бе Боян Магдалинчев

Последвайте канала на

Филип Епитропов
871 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
критик

2019.10.26 | 21:13

3

Магдалинчев да не би Вие да не сте я овладели а?

2019.10.26 | 06:31

2

МНОГО ВИ Е ВАЖНО ДА Е ГЕШЕВ ТОЧНО?

Доктор Менгеле

2019.10.26 | 02:46

1

Юдейското Гестапо, Бней Брит, е най-голямата опасност за България. Това е бившето ДС. Време е юдейската каста да бъде изличена от лицето на земята. Да живее Ария!!!

Добави коментар

Водещи новини