Джок Полфрийман не излиза на свобода, въпреки решението на съда?

  • 20 септември 2019 11:09

  • 2627
  • 3
Джок Полфрийман не излиза на свобода, въпреки решението на съда?
© Булфото (архив)

Възможно е Джок Полфрийман да не излезе на свобода, въпреки решението на Софийския апелативен съд за предсрочното му условно освобождаване. По информация на БНТ австралиецът няма валиден паспорт, тъй като не е подновил документа си за самоличност.

По тази причина най-вероятно затворническите власти ще трябва да предадат Полфрийман на Дирекция "Миграция" към МВР и той да бъде настанен в някое от специализираните заведения за незаконни мигранти.

През декември 2007 г. при улично сбиване Джок Полфрийман наръга смъртоносно 20-годишния студент Андрей Монов и рани друг негов приятел.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2627 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Цонко

2019.09.20 | 13:08

3

Пуснат е 6 години предсрочно ако ги лежи тези 6 години ще сте по спокойни ли?

дано има Господ

2019.09.20 | 12:42

2

Най-презираното и долно племе след адвокатите в България са съдиите!
Те имат изключителна заслуга за унищожаването на държавността, за пладнешкия грабеж на Родината,за опростачването на нацията,за потъпкването на справедливостта и законността, а Чумата- СДС има изключителната заслуга за корупцията, която се шири сред двете изброени племена!

teo

2019.09.20 | 12:09

1

Това е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОЗОР НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ и българинът иска : ЩОМ ЕДИН СЪДИЯ ОСВОБОДИ ЕДИН УБИЕЦ, МОМЕНТАЛНО ДА ЗАЕМЕ НЕГОВОТО МЯСТО В ЗАТВОРА И ДА ИЗЛЕЖИ ПОЛАГАЩОТО НАКАЗАНИЕ НА УБИЕЦА ! Уважаеми законодатели, вземете се в ръце и променете наказателния закон!!! САМО ТАКА ЩЕ СЕ НАЛАГАТ РЕАЛНИ ПРИСЪДИ НА УБИЙЦИТЕ !!!

Добави коментар

Водещи новини