Методи Лалов: Не се отказвам от битката за съдебната система

  • 06 август 2019 07:27

  • 481
  • 3
Методи Лалов: Не се отказвам от битката за съдебната система
© Кадър: БТВ

Има съдии, които произнасят справедливи решения, но не цялата съдебна система работи справедливо. Това заяви подалият оставка като съдия в Софийския районен съд Методи Лалов в ефира на БТВ.

"Не се отказвам от битката за съдебната система, но отвътре няма как да стане. Гласът на тези, които разграждат съдебната система е по-силен", констатира той.

„Мнозинството от ВСС се избира от партийните централи. Целта е да изкарат няколко мандата. Те имат няколко задачи сред, които да изберат главен прокурор. Оказва се, че това са не достатъчно годни кандидати, поставящи кандидатите необосновано на постове. Подкрепата за Гешев е показно“, заяви Лалов.

Той разкри, че е бил обект на репресии от страна на ВСС. "Бях наричан съдия на олигархията и какво ли още не. Сега ще трябва да се издържам с работа като адвокат, защото съм юрист. Основната ми цел е да бъда политически активен, за да помогна да се подобри съдебната система и Конституцията. Ангажиран съм и разгласявам нередности. Не е изключено да се кандидатирам на местните избори, стига да има кой да ме подкрепи", каза още Методи Лалов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
481 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Смеш Ник

2019.08.06 | 15:53

3

Тоя, докато беше на"коня" въртеше браеницата и се занимаваше усърдно с нищоправене.
Сега се сетила Мара да се побара.

2019.08.06 | 09:24

2

Адвокатите са със препълнени гуши така че не реви,колкото до кметското място забрави

2019.08.06 | 08:19

1

Жалък!

Добави коментар

Водещи новини