Оставиха в ареста шведа, откраднал такси в Несебър

  • 16 юли 2019 16:35

  • 573
  • 0
Оставиха в ареста шведа, откраднал такси в Несебър
© Булфото

По искане на Районна прокуратура – Несебър, съдът задържа под стържа Кристофер А. от Кралство Швеция. Това съобщиха от пресцентъра на Районна прокуратура – Несебър.

Той е обвинен за това, че на 13.07.2019 г. в гр.Несебър, обл. Бургас, противозаконно отнел чуждо моторно превозно средство – лек автомобил, предназначен за таксиметрови превози, от владението на мъж, без неговото съгласие и с намерение да го ползва, като е последвала повреда на превозното средство, изразяваща се в причиняване на материални щети по него, настъпили в следствие от пътнотранспортно произшествие, като деянието е извършено в пияно състояние – с концентрация на алкохол в кръвта 1.74 на хиляда, установено след проба с дрегер – престъпление по чл.346, ал.2, т.1, пр.1, т.2, пр.1, вр. ал.1 от НК.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Кристофер А. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Кристофер А. може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Съдът прие мотивите на прокуратура и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Районен съд – Несебър подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
573 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини