Документирани със срс-та са три продажби на полицая-дилър от 4-то районно, каза градският прокурор

  • 28 юни 2019 08:00

  • 1698
  • 1
©

Градският прокурор Емилия Русинова разкри подробности по Нова тв  за ареста на полицейски служители, разпространявал наркотици. Действието се е развило в столичния квартал Лагера.

Полицаят-дилър вчера беше задържан,  докато продава наротичните вещества. Той е служител на 4-то районно управление.

Полицейският служител е оставил наркотичните вещества малко по-встрани от колата, но лично в колата е получил паричните средства. Лицето, на което, е продал наркотиците се е върнало в колата и са продължили разговорите за покупката.
Процесулано- следствените действия продължават, каза Русинова.

По думите й събирането на доказателства на цялостната му дейсност продсължава.

Документирани със срс-та са до момента три продажби, каза градският прокурор.

Последвайте канала на

Novini.bg
1698 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1111х

2019.06.28 | 11:00

1

2000 хонорар и още, като искат много да заминат на ягоди, там също за 1 месец им дават 2000 лева. Всеки търси леко и меко казано забогатяване. 3 дни почиват. Работят на втора, трета работа, а и от село чували с храна. По над 30 години, с две деца, жилища по няколко по за 100 х. лв. Не опрекваш тях, а тези, които бяха назначавани по политически причини. Повечето са деца на доктори и учители и дс деца. Разбираме ги, след 1989 трудно се намираше в ония години работа и с връзки в с-мата, лично от една позната психиатър, щерка ми е в сф, а те заможни в провинцията. Не за виждаме, но в бг е така, обущар меси хляба... С пари днес всичко се купува. Живи и здрави, все тая ни е вече. Прохладен ден..

Добави коментар

Водещи новини