Данаил Кирилов: Лозан Панов се изявява като политически Крали Марко

  • 09 юни 2019 17:48

  • 1145
  • 4
Данаил Кирилов: Лозан Панов се изявява като политически Крали Марко
© Novini.bg (архив)

Съжалявам, че ще го кажа, може да прозвучи крайно, но едно такова поведение (на Лозан Панов) символизира политическата зависимост в съдебната система. Да се явиш политически говорител на политичеси формации в качеството си на председател, и то на ВКС, това според мен много сериозно обругава и дискредитира тезата за независимостта в съдебната система. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св..

Ще споделя лично мнение - действително много от отдавна има основания за ангажиране отговорноста на председателя на ВКС, но смятам, че ВСС действа изключително правилно в този случай, защото всяка една санкция би била очаквана и би била в контекста на героизирането му. Очевидно е, че в това проявление има ясна тактическа цел да се героизира поведението на г-н Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, при това този подход се използва при всеки един пово", заяви Кирилов

Запитан дали Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет се изявява като Крали Марко, Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. отговори: "Би трябвало да е политически Крали Марко".

Министърът заяви, че ще предложи присъствието на журналисти в обсъждането на работната група на предложенията във връзка с предложение за изменение на режима на отговорност на председателите на ВКС, на ВАС и на главния прокурор. "Първото представяне ще е в рамките на професионалните среди и дори на гражданските организации в работната група, която завършва работата си. Журналисти ще бъдат поканени, ще осигуря възможност да се излъчва. Надявам се колегите магистрати в работната група да не се притеснят - там ще говорим за закона", каза Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св..

По въпроса за възможни санкции срещу т. нар. трима големи в правосъдието, министърът посочи: "Този режим е в три посоки: даваме отговор може ли да се води разследване и при какви обстоятелства срещу тримата големи, даваме детайли в процедурата, за да е ясно, че при този специфичен ход на разследване са гарантирани правата на всички лица".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1145 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ловецът на ябълки

2019.06.09 | 22:00

4

А да идеш, да те пита Беновска е изключително независимо и престижно?

Off

2019.06.09 | 19:23

3

Да пази господ от властващата посредственост. Защо го лансират този бивш комyндел дк?

Българка

2019.06.09 | 18:37

2

Аз предлагам на всички властимащи да се свали имунитета. Веднага! Какво е това ”има имунитет”. Те крадат и лъжат като за последно от бъларите и после ходи го гони . Толкова крадци на глава от населението едва ли има някъде.

wtf!?!?!??!

2019.06.09 | 18:01

1

а ти каква жалка отрепка си, не е истина!!!!!

Добави коментар

Водещи новини