Предадоха на съд двама, блудствали с 12-годишно момиче

  • 11 април 2019 12:05

  • 900
  • 0
Предадоха на съд двама, блудствали с 12-годишно момиче
© gettyimages

18-годишният Тезджан Р. и непълнолетният Шабан Я. са предадени на съд от Районната прокуратура в Разград за блудствени действия с малолетно 12-годишно момиче. Престъплението е извършено от 18-годишния Тезджан като продължавано деяние в периода от 24 октомври до 11 ноември 2017 г.

Непълнолетният Шабан, за да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, употребил сила и заплашване при извършване на престъплението. Жертвата изпитвала симпатии към Тезджан.

През октомври 2017 г. той поискал от шестокласничката да му изпрати нейна разголена снимка в социалните мрежи и продължил с желанията 12-годишното момиче да му праща свои снимки, като искал те да бъдат все по-разголени. Подсъдимият и шестокласничката се виждали в центъра на селото заедно със свои приятели всеки ден. Когато оставали насаме, Тезджан извършвал блудствените действия. Това не се харесвало на момичето и то прекратило отношенията си с подсъдимия. За действията на втория подсъдим Шабан, които били осъществени със сила и заплашване, момичето разказало на майка си. Тя подала сигнал в полицията, по който било образувано досъдебното производство.

И двамата подсъдими не са се признали за виновни. Предстои делото срещу тях да бъде насрочено за разглеждане в Разградския районен съд.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
900 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини