Адв. Марковски: Елена Йончева е похарчила пари, които са получени неправилно

  • 10 април 2019 08:23

  • 7167
  • 12
Адв. Марковски: Елена Йончева е похарчила пари, които са получени неправилно
©

Елена Йончева е похарчила и получила пари, които заслужава да бъдат разглеждани, не като престъпление - тези пари са получени неправилно. Това каза адвокат Марин Марковски, който е правен защитник на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по делото му срещу журналистката в ефира на БТВ.

Той коментира втората осъдителна присъда срещу министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и от Софийския градски съд. СГС бе втората инстанция, която осъди Борисов да плати 5000 лева на Йончева заради думите си. Марковски уточни, че претенцията срещу партия ГЕРБ е била отхвърлена.

„Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е казал неверни думи по адрес на журналиста и настоящ депутат Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в", подчерта адвокатът.

Думите на Борисов към Йончева са: "Ще ли сте успешни журналисти вие, ако по няколко милиона държавата ви плаща за едно интервю взето? Питам: Ако за интервю държавата България, през една от централите си, плаща на журналистка за интервюта в чужбина по няколко милиона струвайки, които даже нашето правителство беше принудено от предишното да доплати" и "бяхме принудени милиони да платим за нея. С мъж - премиер тогава".

"Да си спомним за времето когато тя не беше политически противник на г-н Станишев, а негова партньорка в живота", коментира още Марин Марковски.

Марковски се закани, че решението на СГС ще бъде обжалвано пред ВКС. "Ще име трета инстанция", обясни той и допълни, че по делото няма строго секретна информация. В защита на премиера адвокат Марковски обясни, че привличането на Йончева по делото КТБ е свързано с харчене на държавни пари.

"Министър-председателят трябва да бъде критикуван, но не и обругаван. С тази "Ало, Ваньо съм. Става въпрос за нещо, което е доказано от прокуратурата. Когато е спрял проверка в митниците, никой не разбра, че има решение на ВАС да се спре проверката, преди обаждането. Защо той ще се отчита за решение на ВАС, ако не е монтирано?", попита адв. Марковски.

"Това съотнесено до сумата, ако това го е казал, се доближава до сумата (за която е осъден - б.р.)" витиевато обясни защитникът на премиера какво може би е имал предвид.

По другото дело срещу бившата кметица на район „Младост“, Марковски коментира: „Петко Дюлгеров се отказва от показанията си, които уличаваха Десислава Иванчева и Биляна Петрова, с аргумента за оказан натиск. Това означава много. Това е удар срещу прокуратурата. Дюлгеров е единственият свидетел. Когато става въпрос за наказателно дело е важно да се докаже тезата на обвинението. Това става трагедия. Когато се посяга на истината това е престъпление. Дюлгеров казва истината“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7167 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Адвокат

2019.04.10 | 21:12

12

Марковски,ти си отиваш! Синът ти, те, онаследява нали, така? Никога, не, си защитил нещо правно Ти си един обигран адвокат. играч и то долен! Ти си съсипал хиляди човешки съдби-за пари . Кажи, за едно обикновенно дело което си водил?????????????????????????.В гроба няма изгода,

така е

2019.04.10 | 12:34

11

след изборите всички червени тролове остават безработни за несправяне с работата си,червените миндили в историята завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

опорна то4ка

2019.04.10 | 08:49

1

"Неправилно получени пари " ? Запомнете това словосъчетание тролчета изроди мои ! Тази формулировка е много лъзгава, мисля да я употребявате в защита на политическите ало-измамници

БЪЛГАРИН!

2019.04.10 | 10:20

10

За втори път, през цялата ТИ тролска кариера, съм напълно съгласен с теб!

Адвокат Марковски ЗАСЛУЖАВА ВЪЗХИЩЕНИЕ, ЗАЩОТО ИМА УМ В ГЛАВАТА и го ползва, когато е необходимо, за разлика от клиента(ите) си!

опорна то4ка

2019.04.10 | 08:53

2

Да - Не мога да прикрия възхищението си от адвокат Марковски тролчета изроди мои !!Много лъзгав, може да спаси кожата и на най големия крадец ги ги

2019.04.10 | 10:16

9

АВТОКРАДЕЦА НЕ Е КРАЛ ПО ТАЗИ ЛОГИКА А Е ОТКЛЮЧИЛ КОЛАТА НЕПРАВИЛНО

Румен

2019.04.10 | 09:59

8

Този човек защитава само мафиоти с много пари.Е щом защитава Боко,значи от какво се пазим в дъжда.Еми сещайте се.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.10 | 09:58

7

Планът ''Решетников'' в момента е в действие и е насочен пряко против демокрацията и свободата на словото в България, както и срещу Европейският път на България!
Планът ''Решетников'' е в действие заради новият анти корупционен закон, който изобличи всички червени мафияти, ДС агенти, които през годините приватизираха държавна собственост и забогатяха на гърба на бедният народ, това са бесепарските мафиоти - Баневи,Бенчев, Арабаджиеви, Гергови, всички до един са свързани с вусшата комунистическа номенклатура !
Ето за това БСП/БКП се бори със зъби и нокти за властта, за да не им се покажат кирливите червени ризи!

ЦВИНОКИО НЮЗ

2019.04.10 | 09:00

3

САЙТА СЪС НАЙ ГАДНИТЕ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ НА ГЕРБЕРАСКАТА КРАДЛИВА ШАЙКА.

"нормален"

2019.04.10 | 09:35

6

колкото ти, не си платен трол на престъпника ЦВИНОКИО.

2019.04.10 | 09:09

4

Напротив ! Сайта си е нормален, а ти си от фабриката за тролове на комунистите, за това квичиш с главни букви.

ПЕДАЛ-ГЮРО и ДРУГИЯ ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ

2019.04.10 | 09:20

5

иван димитрОФ ,СА ДЕЖУРНИТЕ АНОНИМНИ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ на КРАДЛИВАТА ГЕРБЕРАСКА ШАЙКА.

Добави коментар

Водещи новини