Осъдиха двама мъже общо на 12 години затвор за блудство с малолетно момиче

  • 02 април 2019 14:32

  • 4154
  • 1
Осъдиха двама мъже общо на 12 години затвор за блудство с малолетно момиче
© Булфото (архив)

Двама мъже са осъдени на 4 и 8 години затвор за блудство с малолетно момиче в Бобов дол. Това съобщиха за "Фокус" от Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Присъдата е постановена срещу двама обвиняеми за това, чеса извършили блудствени действия с цел да възбудят полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило четиринадесетгодишна възраст. Единият подсъдим е живеел на семейни начала с жена в негов имот в град Бобов дол. Заедно с тях жилището се обитавало от общото им дете, както и дъщерята на съжителката му, която е била на 13 години. На рождения ден на общото дете в апартамента имало гости, след тръгването на които осъденият казал на момичето да отиде в хола. Когато то отишло му казал да се съблече. Детето се уплашило и отказало да го направи. Тогава осъденият приближил детето и започнал да я опипва. Силно притеснена тя успяла да избяга и отишла при майка си в кухнята, като ѝ разказала за случилото се. Последвал скандал между двамата възрастни, като подсъдимият заплашил да не ходи да се оплаква в полицията, за да не стане по-лошо. Поради тази причина жената не посмяла да се обърне към органите на реда. Няколко седмици по-късно са извършени нови блудствени действия, в които участвал и чичото на момичето.

Съдебното производство се е провело по реда на съкратеното съдебно следствие, при което подсъдимите са признали изцяло фактите по обвинителния акт и направили пълни самопризнания. Двамата са били признати за виновни от съда за извършеното от тях престъпление. На единия от мъжете, който е многократно осъждан, е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от осем години при „строг“ режим на изтърпяване. Другият подсъдим по делото, също осъждан, е с наказание четири години „лишаване от свобода“ при „общ“ режим на изтърпяване.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4154 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.....

2019.08.24 | 06:36

1

Ромски страсти

Добави коментар

Водещи новини