Оставиха в ареста 19-годишния Алекс, обвинен за убийството на Валери Дъбов в Кюстендил

  • 06 март 2019 17:05

  • 3383
  • 2
Оставиха в ареста 19-годишния Алекс, обвинен за убийството на Валери Дъбов в Кюстендил
© Фейсбук

Обвиненият за убийството на 35-годишен мъж от Кюстендил остава с мярка за неотклонение "Задържане под стража". Това съобщиха от Окръжен съд – Кюстендил.

Най-тежката мярка за неотклонение беше наложена на 20 февруари спрямо 19-годишния Алекс Димитров, обвинен в убийство и в опит на убийство на други две лица. Постановлението на съда в Кюстендил можеше да бъде обжалвано пред по-горна инстанция – Софийски апелативен съд, но обвиняемият не се е възползвал от тази възможност и остава с наложената му мярка "Задържане под стража".

Окръжна прокуратура продължава разследването по образуваното досъдебно производство. На този етап няма привлечени други обвиняеми лица по случая.

Припомняме, че Алекс Димитров се предаде часове след масово сбиване пред заведение в Кюстендил, при което беше убит 35-годишният Валери Дъбов. 19-годишният младеж беше привлечен като обвиняем за извършване на тежкото престъпление. Според разпоредбите на Наказателния кодекс за това деяние се предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3383 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Иван

2019.03.06 | 19:00

2

Умрете цигани убийци

ХУНТАТА ГРОБ

2019.03.06 | 18:09

1

ЩЕ ПУСНЕ СКОРО ЦИГАНИНА.ЦВИНОКИО ЩЕ ОРГАНИЗИРА "ЧЕСТНИ" ИЗБОРИ СЪС ЦИГАНСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ И ПАРИТЕ НА ЕВРЕЙНА СОРОШ.

Добави коментар

Водещи новини