Мегз се появи отново в съда, за да подкрепи приятеля си

  • 28 февруари 2019 15:53

  • 4245
  • 1
Мегз се появи отново в съда, за да подкрепи приятеля си
© Фейсбук

Мегз се появи отново в бяло в съда, за да покаже подкрепа към приятеля си - Румен Рончев. Окръжен съд - Пловдив гледа мярката за неотклонение "задържане под стража" спрямо бизнесмена Рончев, съобщиха от Plovdiv24.bg

Дотук се стигна след като районните магистрати миналата седмица отказа да уважат искането на Рончев - да получи по-лека мярка, и го оставиха в ареста. Той е обвинен в обсебване и кражба - престъпления по чл. 206 ал.3 вр. ал.1 вр. чл. 20ал.2 вр. ал.1 от НК и по чл. 194 ал.1 от НК. Тоест, че е обявил за открадната кола мерцедес G-класа, която е била все още на лизинг. Колата е била караната от приятелката на Рончев - Миглена Каканашева - Мегз, заради което и тя е обвиняем по делото, но е под гаранция.

Адвокатите на Рончев обжалват мярката му, защото той е платил ощетеното юридическо дружество - "Соф авто", което колата е била на лизинг.

Миналата седмица дори в кулоарите на съда дизайнерката Мегз се разкая и заяви - "Много съжаляваме, взехме си голям урок, искаме всичко това да се поправи", и помоли за повече лично пространство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4245 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Възмутен

2019.02.28 | 17:30

1

Стига с тази психопатка !

Добави коментар

Водещи новини