Съдът в Стара Загора ще гледа делото за убийството на Боньо Фаса

  • 22 февруари 2019 08:16

  • 478
  • 2
Съдът в Стара Загора ще гледа делото за убийството на Боньо Фаса
©

Старозагорският окръжен съд ще гледа делото за убийството на 62-годишния Богдан Динев, съобщи БТВ.

Припомняме, през лятото на 2016 година мъжът бе открит мъртъв в къщата си. 18-годишната тогава Мария Гиздева призна, че е наръгала с нож мъжа, при самозащита. След продължило над две години разследване Мария е обвинена в причиняване на смърт по непредпазливост, настъпила след тежка телесна повреда.

Ако бъде призната за виновна, младата жена може да получи от 3 до 12 години лишаване от свобода. От самото начало на разследването досега Мария твърди, че е наръгала Боньо Динев, защото той се опитал да я насили. Историята предизвика протести през лятото на 2016 година с искане на момичето да не остава в ареста.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
478 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Никола

2019.02.22 | 09:30

2

Ако Мария беше циганка щяха да я изкарат луда,болна,убийство при самозащита само и само за да не влезе в затвора за пореден път казвам "Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"

2019.02.22 | 08:43

1

Трябва медал да и дадат, а също и парична награда, заради това че е свършила работата на службите, които е трябвало да го заловят и осъдят и оставят в затвора доживот. Заради това, че е оцеляла и е живо доказателство, че службите не са си свършили работата искат да я съдят, защото е живо доказателство?

Добави коментар

Водещи новини