Прокуратурата в Кюстендил е издала ЕЗА спрямо осъден за използване на чужда банкова карта

  • 13 февруари 2019 18:04

  • 716
  • 1
Прокуратурата в Кюстендил е издала ЕЗА спрямо осъден за използване на чужда банкова карта
© gettyimages (архив)

Окръжната прокуратура в Кюстендил е издала Европейска заповед за арест спрямо български гражданин, осъден за използване на данни от чужд платежен инструмент, без съгласието на титуляра.

През 2015 г. мъжът 67 пъти извършил онлайн разплащания в интернет сайт до търговец, като използвал данни на чужда банкова кредитна карта. Общата сума на трансакциите е 1031,49 лева. През м. ноември 2018 г. спрямо подсъдимия е влязла в сила осъдителна присъда на Окръжния съд в Кюстендил, с която му е било наложено наказание от две години "лишаване от свобода". Той не е бил открит на територията на страната, поради което е бил обявен за общодържавно издирване.

От проведените издирвателни мероприятия местонахождението на осъдения, както в страната, така и в чужбина, не е установено, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
716 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
LindaCouch

2019.02.13 | 18:24

1

Изкарвам над $ 7k на месец на непълно работно време. Непрекъснато чувах други хора да ми казват колко пари могат да направят онлайн, така че реших да погледна в него. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми.

Тук започнах.............>>>>>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини