Родители на прегазени на тротоар: Не е човешко да има условна присъда при смъртта на двама души

  • 28 януари 2019 07:53

  • 1854
  • 3
Родители на прегазени на тротоар: Не е човешко да има условна присъда при смъртта на двама души
© Нова телевизия

Искаме справедлива присъда – очакваме ефективна присъда, поне 6-7 години затвор. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Янко Енев, баща на 20-годишния Красимир Енев, прегазен на тротоар от шофьор с 40 дни шофьорски стаж, който карал с превишена скорост. На първа инстанция шофьорът получава три години условна присъда, а днес делото трябва да се гледа на втора инстанция.

Колкото и да дадат, моето момче няма да се върне никога, но поне някаква справедлива присъда да има, подчерта бащата на загиналия младеж.

Условната присъда за мен не е присъда, добави майката на Красимир.

Не е човешко, не е редно да има условна присъда при смъртта на двама души. Искаме извършителят да влезе в затвора, подчерта майката на другия загинал при катастрофата – 40-годишен мъж. Извинението не ни "топли", добави тя.

Не мисля, че моя доверител е останал безнаказан – дадена му е условна присъда и му е отнета книжката за възможно най-големия период от време. Съдът се е мотивирал много добре защо човекът не трябва да влезе в затвора, каза Димитър Марковски, адвокат на шофьора, причинил тежката катастрофа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1854 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Не ми се четат глупости

2019.01.28 | 17:57

3

И нека троловете да започнат сега! Писнало ми е да намесвате най-жалките партии. Партиите не са виновни за всяка новина в сайта. Виновни са, че не са премахнали троленето в интернет!

Справедлив

2019.01.28 | 17:56

2

Тия Марковски как може все утайки да защитават? И защо в българското правосъдие няма никакъв морал, както е заложено в американското? Плюете тази и онази държави, но те са много по-напред от нас и никога няма да се доближим до тях, защото там хората са се борили да имат права и да живеят човешки живот, а в България цената на живота е направо никаква.

Данъкоплатец

2019.01.28 | 16:26

1

Да, така е! НО това е справедливостта на червения съд от десетилетия в България! Затова никога повече БСП!

Добави коментар

Водещи новини