Обвинената за убийство на баща си Мария Велева се разплака в съда: Искам да се грижа за децата си (снимки)

  • 17 януари 2019 11:44

  • 5319
  • 3
Обвинената за убийство на баща си Мария Велева се разплака в съда: Искам да се грижа за децата си (снимки)
© bulphoto

Софийският апелативен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Мария Велева, обвинена в убийството на 86-годишния си баща в столичния кв. "Люлин", предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, че случаят стана популярен след като стана ясно, че семейството отглежда напълно изолирано трите си дъщери. Те са на 14, 15 и 19 години и са били държани под ключ, не са посещавали училища. Дядото на момичетата и баща на Велева - Стефан Янев, сигнализира медиите за това. Няколко дни по-късно обаче, 86-годишния мъж бе открит мъртъв след жесток побой.

Защитникът ѝ днес поиска да ѝ бъде наложена по-лека мярка за неотклонение, тъй като не е извършила убийството и трябва да се грижи за децата си и не е проявявала агресия към съседите си.

От прокуратурата поискаха искането му да не бъде уважено и да бъде потвърдено определението на Софийски градски съд, Велева да остане в ареста, тъй като може да извърши и друго престъпление.

Пред съда тя обясни, че никога не е проявявала агресия към съседите си, това са техни измиишльотини, винаги се е държала нормално с тях. Никога не е лишавала децата си от нищо, много ги обича и те я обичат. Освен това за извършител на убийството посочи съпруга ѝ. Не е пускала децата на училище, за да не се научат на лоши навици. "Моите деца не взимат наркотици и не водят безразборен сексуален живот", каза през сълзи тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5319 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Тх

2019.01.17 | 18:08

3

Тази освен че убила баща си е щяла да ликвидира и трите си деца. Може ли тъпанарка толкова години да ги държиш заключени и да не учат. Цял живот да плете ш терлици в Сливен кукувица скапана

2019.01.17 | 12:16

2

Тотална откачалка !! За съжаление все по- често явление по нашите земи ....

2019.01.17 | 12:05

1

Луда!!!

Добави коментар

Водещи новини